Milyen külső látható jelek utalnak arra, ha egy lánynak tetszik egy pasi, ha lemerülnek egymás tekintetébe, azt lehet egy jelnek venni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:10
2/6 anonim válasza:
Lemerülnek! XD
Aksival működtök? XD
3/6 anonim válasza:
Igen lehet, de ma már ennyitől kevesen mernek lépni-
4/6 A kérdező kommentje:
áh, most vettem észre,h elírtam, szóval *elmerülni
2014. szept. 22. 20:18
5/6 anonim válasza:
Keresi a társaságát, sokat mosolyog rá, jól érzi magát vele, igen, az elmerülés is egy jel.
6/6 anonim válasza:
Náluk sose veheted biztosra, mondjuk az ellenkezőjét sem. Mosolyognak rád, kedvesek veled, jól el is beszélgettek stb., aztán amikor elhívod őket, akkor közlik, hogy jaj, bocs, hát ők nem úgy gondolták, és eltűnnek. Szerintem nem sok egyértelmű jel van, próbálkozol, aztán vagy összejön, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!