Szerintetek kéne változtatnom az alakomon? Nem dicsekvésből teszem ki a képeket.
Nincs vállad.
Én is ilyen voltam, mint te. Amit el kellene kezdened, az a fekvőtámaszozás, vagy ha konditerembe akarsz járni, a fekvenyomás.
Jóképű vagy, de kis nyeszlett karjaid és főleg rossz tartásod és kis vállaid vannak.
Ha csak egy dolgot fogadsz meg tőlem, akkor az legyen az, hogy kezdj el a válladra edzeni az előbb említett módszerekkel tartósan. Legyenek nagy, széles vállaid.
uccsó:sztem vmi lemaradt a végéről:
*19/f/meleg
Nem dehogy,nem dicsekvés csak majd elrepülsz a képeidet úgy elvagy szállva magadtól:D
Legalább beálltál a sorba a kis jolóószwegek közzé. Segond már egy selyem fiú ide vagy oda nem számít :))
Válaszolok a kérdésre: Ezek után azt csinálsz,amit akarsz mert ennyi elég sajnos a mai kislányoknak ...
Kb a US Army-ban van ez. Ugyan az a ruha, ugyan az a haj a különbség annyi hogy ott férfiak vannak itt meg kisfiúcskák.
Szerintem ezekkel a képekkel nem lehetne dicsekedni, vagy legalábbis nincs mire.
jah, egyik nap rövidgatya harisnya kombó
másik napra megfázott, ezért kellett bentre a sál :D
Now this is what i call a six pack.
Mostmár nem kell gyurnod hisz megvan a kocka hasad.
Plusz dicsekedhetsz is mivel a arcod területe 7x nagyobb lett.
Gyúrni gyúrni gyúrni h férfias legyél :)))
mondjuk még lehet h kicsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!