Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek, lányok, csajok,...

Hölgyek, lányok, csajok, mennyit számít egy ismerkedésnél, ha a delikvens férfinak még sohasem volt barátnője, kapcsolata?

Figyelt kérdés

Úgy érzed, hogy rátaláltál a nagy Ő-re, imádsz vele együtt lenni, folyton csicseregtek, mint a boldog verebek, és kezded úgy érezni, hogy megérné vele még akár kapcsolatba is kerülni. Érzed a szikrát, érzed a tüzet, ahogy rád köszön, rögtön gyorsabban ver a szíved, és például amikor beszélgettek, alig bírsz uralkodni magadon, hogy le ne smárold stb.

VISZONT! Elmondja magáról, hogy még sosem volt kapcsolata, mert sikertelen volt eddig a nők terén. Legyen ez a férfi mondjuk X évvel idősebb nálad, azaz olyan korú férfi, akiről már nagyobb sansszal feltételezed, hogy túl van 1-2 komolyabb kapcsolaton, hasra ütök, 28 éves, vagy 31 éves, rád bízom.

Nem furcsállnád, hogy egy ilyen "nagy Ő" kaliberű férfinak soha nem volt még barátnője? Nem kezdenél gyanakodni, hogy valamit esetleg titkol? Vagy valami agybaja van? Esetleg beteges pszichopata, vagy szatír, vagy valami baltás gyilkos?

2015. jan. 8. 16:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#1: Mindenképpen furcsállnám. Elsősorban arra gondolnék, hogy egészen biztos voltak az életében olyan férfiak, akik nálam ezerszer különbek, mind külső, mind belső adottságban, és neki nem kellettek az ilyen srácok. Így akkor én hogy tudnék neki valami olyan különlegeset nyújtani, ami a nálam jobb férfiaknak nem sikerült? Amúgy nem gondolnék arra, hogy lódítana, vagy ilyesmi.

#2: Egy kicsit én is így érzem.

#3: Miért ne? Lehet csak eltereli a figyelmed.

#4: Oké-oké, nekem is van bőven. :D

#5: "... ez már nem tántorítja el a nőket..." Ebben erősen kételkedek.

#7: Tételezzük fel, nem törtetős típus, nem vetted rajta észre. De például közölte is veled, hogy régebben mindenáron össze akart jönni, csakhogy legyen valakije, mára viszont már nem izgatja a dolog. Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Nem fog magába zuhanni. (Szerintem ettől is megbántódnál, s feltételeznéd róla, hogy nem vesz téged komolyan. Igaz, nektek semmi sem jó.) ;)

#8: Nem emiatt nem volt még soha. :)

#9: Pedig szerintem nem túl hízelgő egy férfinak ezzel "dicsekednie". Bagatell módon írnék százalékot is, szóval szerintem az esetek 90-95%-ában meghőkölne egy nő attól, ha kiderülne, hogy nulla tapasztalattal rendelkezik a férfi.

#10: És ha konkrétan faggatózás áldozata lenne a férfi? Hazudni nem akar, a mellébeszélés, a terelés az szintén majdnem hazugság, ha meg bevallja, nagy eséllyel kikosarazás lenne a vége. :D

2015. jan. 8. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 -> válaszra reakció - Egyáltalán nem mindegy hogy hogyan tálalsz valamit. Ha addig húzódozol (vajon van ilyen szó) a válaszadás elől amíg gyanút nem fog, akkor nem jöhetsz ki belőle jól. Fel kell készülnöd arra az eshetőségre hogy megkérdezi, és tudnod kell rá válaszolni. Ha ügyes vagy, akkor el sem fogja hinni. :)
2015. jan. 8. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Velem ez megtörtént, én örültem neki. Én előbb megismerem az illetőt mielőtt összejövök vele, így nem bújok ágyba pszichopatával vagy baltás gyilkossal. :D Nem gyanakodtam, én magam is láttam, hogy olyan a stílusa ami nagyon sok embernek nem tetszene, nekem viszont hasonló, így pont összeillünk. Előttem meg nem illett össze senkivel. Ennyi.
2015. jan. 8. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy valami baj van vele, csupán azt, hogy a világgal nincs valami rendben, vagy hogy csak hülyék vették őt körül egész életében.

Talán az egyetlen gondom az lenne, hogy megkérdezném magamban, mi van, ha én csak valamilyen "utánpótlás" leszek neki? Ha nincs ló, jó a szamár módon.

Persze nem biztos, hogy ezt gondolnám, de lehetséges. Amúgy meg nem nagyon érdekelne, már csak azért is, mert elég jó emberismerőnek merem magamat nevezni.

2015. jan. 10. 20:33
 15/16 anonim válasza:

Aki ilyen forever alone az nem tud így viselkedni egy nővel.

Ha meg annyira utálod a nőket, keress egy full szőrös, pocakos kamionsofőrt magadnak ;)

2015. jan. 10. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:

14,ja, persze, 28-31 éves koráig mindenki hülye volt,csak ő volt helikopter...:D

azért ne vicceljünk már emberek, ha valaki ilyen idős korban is 0 tapasztalattal rendelkezik,ott van valami gond...ha nem is pszichopata,meg őrült gyilkos,de gond van ami általában súlyos önbizalomhiány, önértékelési gond stb.és az ilyen emberek nagy része nem jár társaságba, és nem is szeretnek túlzottan.

itt a legkevesebb baj,hogy nője nem volt, de amit ez (is) okoz az súlyosabb.

2015. jan. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!