Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit rontok el az ismerkedésnél...

Mit rontok el az ismerkedésnél? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem tartom magamat csúnyának, és nem is "bombázókra" pályázok, sokkal jobban vonzanak a kedves, aranyos egyszerűbb kinézetű lányok, nem azért, mert ők esélyesek, simán...valódibbak, vagy hogy fogalmazzak :) De valahogy soha nem úgy sül el azzal, aki érdekel, ahogy szeretném. Pedig figyelmes vagyok, mindig kedves és mindig meg tudom őket nevettetni, de mintha nem is férfi lennék, úgy nem tekintenek rám :S Mivel anyagi helyzetem sem rossz és eléggé értelmes is vagyok, már tényleg nem értem :S Félek mégis a külsőben lehet a hiba, de ezt cáfolja a sok számomra érdektelen lány, akikkel szintén kedves vagyok, de sokkal kevésbé és sokszor nagyon érdeklődnek...Szóval vélhetően azokkal cseszek el valamit, akik érdekelnek, de tippem sincs, nem nyerő az érdeklődő kedves jófiú stílus? Vagy a közömbösségre indulnak be? Sajnos nem tudom pontosabban leírni, remélem lesz valami tipp. 21/F
2015. jan. 4. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
figyelmes vagyok, mindig kedves és mindig meg tudom őket nevettetni itt a legnagyobb gond! a mai nőknek nem ez kell!
2015. jan. 4. 16:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok változtatni rajta, nem megy a bunkóság és mindent megpróbálok megtenni, hogy jól érezzék magukat velem, szinte ösztönösen :/
2015. jan. 4. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
én is ilyen voltam mint te de muszáj volt stílust váltani elegem volt a legyünk barátok hülyeségből
2015. jan. 4. 16:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez esetben szívesen fogadok tippeket, te mit változtattál és hogy :)
2015. jan. 4. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj ilyen. Ha tényleg normális a lány, akkor úgyis tetszeni fogsz neki. Akinek pedig nem, azzal volt valami probléma. :)
2015. jan. 4. 16:31
 6/9 To7ka ***** válasza:
Igen, jól leírta másik válaszoló is. De semmi baj nincs a figyelmességgel, kedvességgel, és nem kell bunkónak vagy közömbösnek lenned. Egyszerűen visszafogottan kell adagolni mindent. Nem mellesleg, még ezzel is a viselkedéssel is lassan találhatsz korodbeli lányokat, akik ráébrednek, hogy ez jó. Nagyobbik öcsém kitűnő példa. A legrosszabbul sült el (a mai menő randikat nézve) első 2 randija, mozizód-nem beszélős, sörözős kocsmában lelkizős, fene jó borozós vacsoránál szinten csak barátkozós, egyszerűen képtelen volt férfi lenni és bármikor élni a lehetőséggel, hogy megcsókolja. És puff, a lány kitartott és felszedte Ő. Tény, hogy ritka, folyamatosan csak lány barátai lettek, de a törődés és érett gondolkodás idővel kifizetődött. Ha meg több esélyt akarsz magadnak, pl ismerkedj egyszerre 2 lánnyal. Oké-oké nem korrekt, de ha megfelezed az érzéseid, sikerül csak lassan adagolni az első pár találkozó esetén, vagy a beszélgetéseknél is fele annyi időd jut 1 lányra (lassabban lesz unalmas és baráti). Vagy valahogy tényleg vedd rá magad, hogy lazíts. Ritkábban írj rá, legyél érdekes, fejezd ki, hogy a Te érzéseidért is kell még neki "hatjrania", maradjon benned kihívás. Legyél játékosabb, magadat nevettesd meg ne a lánynak akarj vicceseket mondani, törődj azzal h Te jól érezd magad, és magabiztosan, vonza magával, hogy a lány is boldog lesz melletted, de sok se leszel neki (ne tessék puffogni az ágyban természetesen nem kell ezt követni, és csak arra jó ez ha valaki a tulzások embere..:))
2015. jan. 4. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Tudod az h rendes, kedves, figyelmes stb vagy, mar alapbol eleg ahhoz h a barat zonaba kerulj. Mivel magambol kiindulva en egy ilyen fiut inkabb baratnak szeretnek, ugyanis, tusnam neki ellmondhatok akarmit mert meghallgat stb...

Szoval, s=lanykent csak annyit mondok ne sokat de egy kicsit valtozztass, ugy hatha konnyebb lesz majd kikerulni a barat zonabol

2015. jan. 4. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
tudnam* lanykent*
2015. jan. 4. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:

legyél figyelmes és kedves továbbra is :D azzal nem lősz mellé, a rendes lányoknak kell az, hidd el. Egyetlen tippem, hogy 1-2-3 randin (attól függ, hogy alakulnak a dolgok s mennyire vagy rámenős) csókold meg. 1. hogy lássa a férfierőt (mert gyengéden is lehetsz az, nem csak ha megerőszakolod :P), 2. így kiderül az elején, mit szeretne.

Sok kedves, figyelmes srác kéne még, nehogy e is átválts bunkóra. Sok sikert :D

2015. jan. 4. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!