Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hatással van rátok az ismerked...

Hatással van rátok az ismerkedésnél a szüleitek kapcsolata? -->

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy amit gyerekkorotok óta láttok otthon, a szüleitek kapcsolatában, az hatással van rátok amikor párt kerestek?

mondok egy példát, nálunk folyton az italon megy a veszekedés, és én emiatt kizárólag olyan pasit keresek, aki ha iszik is, azt mértékkel teszi

és a szüleim folyton veszekednek, egész életemben csak a hangoskodásuktól zengett a ház... :/ és sokszor úgy vagyok vele, hogy én ilyet nem akarok majd, és lehet hogy jobb lenne ha nem is akarnék kapcsolatot egyáltalán

meg miért mondják az anyák a gyerekeiknek, hogy ne menjenek férjhez? tökre lerombolják az ember jövőképét... és ezeket a rossz dolgokat nevelik bele a gyerekeikbe

2014. jún. 12. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
nálam nincs, nekem teljesen saját ideálom és saját nézeteim vannak szóval nem befolyásoltak ilyen szinten
2014. jún. 12. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán, mondjuk én csak azt tudom, hogy amit kaptam tőlük, legalább azt (vagy jobbat) megkapja majd a gyerekem is később.
2014. jún. 12. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem hogy nincs semmilyen hatással.

A szüleim három éves koromba elváltak, nagyon szörnyű volt előtte utána meg na akkor se lett jobb.

Ne foglalkozz azzal ha negatív dolgokat mondanak, te életed neked kell eldöntened nem nekik.

2014. jún. 12. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenkire hatással van. Vagy tudatosan vagy tudat alatt, de követed a szüleid sémáját vagy homlok egyenest mást csinálsz.
2014. jún. 12. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:

#1:

nekem teljesen más az ideálom és a viselkedésem párkapcsolatban mint a szüleimnek

2014. jún. 12. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudod ,hogy te csinálod jól , ne hallgass rájuk .
2014. jún. 12. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen mert a gyermek személyiségének a fejlődését nagyban meghatározza szülei kapcsolata. Minél jobban szereti egymást, és boldog a mama és a papa annál egészségesebb személyiség lesz a gyermekből.

Mindenki így van vele ahogy te. A rossz példát senki nem akarja követni, de mindenkiben ott van és ha nem figyelünk oda azon kapjuk magunkat felnőtt fejjel, hogy pont úgy viselkedünk mint szüleink. Nem kell alkoholistának lenned ehhez nem erre gondoltam. A viselkedés területén ahogy a párodhoz és majd gyermekeiddel szembeni hozzá állásra gondoltam.

Ha ennyire érdekel és izgat ez a téma akkor szakemberek véleményét kéne olvasgatnod. Nagyon ajánlom A Nő-t Csernus Imrétől sok mindenre választ fogsz kapni benne.

2014. jún. 12. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:

"Minél jobban szereti egymást, és boldog a mama és a papa annál egészségesebb személyiség lesz a gyermekből. "

Na már értem miért vagyok romlott.

2014. jún. 12. 21:50
 9/10 anonim válasza:
77%
Mióta láttam, hogy anyám a verekedős, barbár állatokra bukik, azért ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kiábránduljak a női nemből. Én utálom az erőszakot, épp elég pokol volt a gyerekkorom, örülök, ha valaha kiheverem és remélem sosem leszek ilyen állat mint apám. Amúgy ez csak egy rész, másrészt magam is tapasztaltam, hogy milyenek a lányok meg hogy működnek, ez még inkább hozzátett ahhoz, hogy kiábránduljak a női nemből. De a szex miatt csak kellenek, mást úgysem hiszem, hogy kezdenk velük.
2014. jún. 12. 21:55
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem már mindegy, mert én már felnőttem, tudom a szüleim által milyen nem akarok lenni, de egy nagy káosz van az életemben emiatt az ismerkedés terén
2014. jún. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!