Hatással van rátok az ismerkedésnél a szüleitek kapcsolata? -->
Úgy értem, hogy amit gyerekkorotok óta láttok otthon, a szüleitek kapcsolatában, az hatással van rátok amikor párt kerestek?
mondok egy példát, nálunk folyton az italon megy a veszekedés, és én emiatt kizárólag olyan pasit keresek, aki ha iszik is, azt mértékkel teszi
és a szüleim folyton veszekednek, egész életemben csak a hangoskodásuktól zengett a ház... :/ és sokszor úgy vagyok vele, hogy én ilyet nem akarok majd, és lehet hogy jobb lenne ha nem is akarnék kapcsolatot egyáltalán
meg miért mondják az anyák a gyerekeiknek, hogy ne menjenek férjhez? tökre lerombolják az ember jövőképét... és ezeket a rossz dolgokat nevelik bele a gyerekeikbe
Nagyon remélem hogy nincs semmilyen hatással.
A szüleim három éves koromba elváltak, nagyon szörnyű volt előtte utána meg na akkor se lett jobb.
Ne foglalkozz azzal ha negatív dolgokat mondanak, te életed neked kell eldöntened nem nekik.
#1:
nekem teljesen más az ideálom és a viselkedésem párkapcsolatban mint a szüleimnek
Igen mert a gyermek személyiségének a fejlődését nagyban meghatározza szülei kapcsolata. Minél jobban szereti egymást, és boldog a mama és a papa annál egészségesebb személyiség lesz a gyermekből.
Mindenki így van vele ahogy te. A rossz példát senki nem akarja követni, de mindenkiben ott van és ha nem figyelünk oda azon kapjuk magunkat felnőtt fejjel, hogy pont úgy viselkedünk mint szüleink. Nem kell alkoholistának lenned ehhez nem erre gondoltam. A viselkedés területén ahogy a párodhoz és majd gyermekeiddel szembeni hozzá állásra gondoltam.
Ha ennyire érdekel és izgat ez a téma akkor szakemberek véleményét kéne olvasgatnod. Nagyon ajánlom A Nő-t Csernus Imrétől sok mindenre választ fogsz kapni benne.
"Minél jobban szereti egymást, és boldog a mama és a papa annál egészségesebb személyiség lesz a gyermekből. "
Na már értem miért vagyok romlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!