Mit tegyek, ha rájöttem, hogy valójában egy dagadt kocka vagyok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 20:54
12/21 A kérdező kommentje:
# 9 Ez nem is rossz ötlet. De honnan deríthetném ki, hogy miket érdemes enni, meg miket nem?
2015. jan. 7. 21:08
13/21 anonim válasza:
Jaaaaaaaaj Istenem, úgy bírom, hogy bármilyen kérdésnél, aminél valaki leírja a lelki problémáit, valaki benyögi, hogy ne vinnyogjon már és húzzon a terembe. Irigylem az ilyen egyszerű embereket :D
14/21 anonim válasza:
Ha kocka vagy, akkor a google a jó barátod nem?
15/21 anonim válasza:
Hát akkor változtass magadon. Azt viszont nem tudjuk megtenni helyetted. Aki akar változni az bizony tud is, csak akaraterő kérdése.
16/21 anonim válasza:
Nézz utana.
Ha komolyan érdekel, akkor nezz utanna,érdeklodj. Pl este 6után már nem nagyon kéne enni. Egyél sok zoldseget..De én nemigazan ertek ehhez.
17/21 A kérdező kommentje:
14., 16. Nincs túl sok akaraterőm, ezért is kérdeztelek inkább titeket.
2015. jan. 7. 21:13
18/21 anonim válasza:
#17 ja elég szr a hozzáállásod is ez látszik:D de akkor is változtatnod kéne,mert ez így nem lesz jó:/
19/21 anonim válasza:
Lesz akkora beled ha nem fogyozól hogy majd a péniszedet se fogod látni ha majd hugyálsz arról ne is beszéljünk hogy még meg is kell keresni
20/21 anonim válasza:
Ha ennyire nincs akaraterőd akkor drasztikus változás kell..mondjuk vegyél a zsebpénzedből egy kondibérletet, az nyilván motivál hogy akkor már eljárj ha a saját pénzeden vetted, töröld le a kedvenc játékaid, vagy kérj meg vkit kódolja le a géped, egyél sok gyümölcsöt zöldséget, stb stb.. És olvass utána ha változtatni akarsz picit az életeden..ha meg jól érzed magad így hát a te életed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!