Mit tegyek, ha rájöttem, hogy valójában egy dagadt kocka vagyok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 20:54
1/21 anonim válasza:
Mit tegyek, ha rájöttem, hogy valójában egy önbizalom hiányos 14 éves kis fruska vagyok, aki megpróbál mások lealacsonyításával saját magának önbizalmat szerezni egy kérdésen keresztül?
3/21 anonim válasza:
Változtass az életmódodon (persze, ha nem tetszik, ha pedig jól érzed magad, szard le a többieket)
4/21 anonim válasza:
A kontroller helyett kezd el a csirkemellet, a salatat, es a sulyzokat emelgetni!
5/21 anonim válasza:
Fizikában azt tanultuk, hogy az álló testek közül a legtökéletesebb a gömb. A zuhanók közül a csepp.
Csak egy kicsit kell még feltornászni magadra és tökéletes tested lesz.
6/21 anonim válasza:
Kezdj el rettegni, amikor kivezetnek az olbol es egy rakas reszeg ember vesz körül!
9/21 anonim válasza:
Változtass az étrendeden,és kevesebbet kockulj. De ugyis elengeded a fuled mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!