Miért általánosítják a kocka fiúkat?
Sziasztok!
Fiúktól és lányoktól is kérdezném hogy ha meghalljátok azt a szót hogy kocka,miért egy kövér,pattanásos,élettelen ember jut eszetekbe?
Ha neten beszélek valakivel,akár facen akár itt és mondom hogy hát lolozok meg stb. akkor egyből megváltozik a beszélgetés hangulata.Teljesen normálisan nézek ki (sűrűn mondják hogy helyes vagyok),normális,divatos ruhákba járok,nem szoktam egyáltalán beszélgetés témaként felhozni,max ha kérdezik hogy mit szoktam csinálni otthon.A neten miért kell előítéletesnek lenni??Nem értem sok ember logikáját ezzel kapcsolatban...
ne azt mondd, hogy "kocka vagyok".
azt mondd: "gamer vagyok"
attól benedvesednek.
kto polak? jestem polski! mid or feed!!!!
Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy elpazarolja az életét és az idejét.
Mit csinál a szabadidejében? Nem tanul, nem fejleszti magát, nem testedzést végez, nem olvas, nem világot lát, nem valódi élettapasztalatokat szerez, hanem gépezik és játszik.
Nekem ez az, ami nagyon taszító a "kockákban", hogy tömérdek idejüket ilyen céltalan szórakozásnak szentelik, amivel nem fejlődnek és nem jutnak sehová az életben. Persze most vitatkozhatsz hogy ez nincs így, de nekem is és szerintem a legtöbb embernek is ez jut az eszébe a kockákról.
nem tudom :D csacsi is jól néz ki pedig o is kocka :D
Amúgy dia5-ben elég sok feeder van.. aztán amikor 26LP-t vesztek majdnem leesek a székrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!