Miért általánosítják a kocka fiúkat?
Sziasztok!
Fiúktól és lányoktól is kérdezném hogy ha meghalljátok azt a szót hogy kocka,miért egy kövér,pattanásos,élettelen ember jut eszetekbe?
Ha neten beszélek valakivel,akár facen akár itt és mondom hogy hát lolozok meg stb. akkor egyből megváltozik a beszélgetés hangulata.Teljesen normálisan nézek ki (sűrűn mondják hogy helyes vagyok),normális,divatos ruhákba járok,nem szoktam egyáltalán beszélgetés témaként felhozni,max ha kérdezik hogy mit szoktam csinálni otthon.A neten miért kell előítéletesnek lenni??Nem értem sok ember logikáját ezzel kapcsolatban...
#19-es
Nagyon jól rávilágítottál arra, hogy mi a különbség az intelligens és az életképtelen kocka között. Én is "kockaképzőbe" jártam, szóval teljes mértékben egyetértek azzal, amit írtál. Viszont a köztudatban az él, hogy kocka=a fél életét a gép előtt tölti, mindennemű emberi kapcsolatra és úgy általában az életre alkalmatlan személy. Ha valakinek nem minden második szava a számítógép, programozás, xp, lol, wow, vagy ezen szócsaládok egyike, akkor azt intelligens és értelmes embernek tekintik, akinek az informatika a szakterülete/foglalkozása, nem pedig kockának.
#11-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!