Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért általánosítják a kocka...

Miért általánosítják a kocka fiúkat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiúktól és lányoktól is kérdezném hogy ha meghalljátok azt a szót hogy kocka,miért egy kövér,pattanásos,élettelen ember jut eszetekbe?

Ha neten beszélek valakivel,akár facen akár itt és mondom hogy hát lolozok meg stb. akkor egyből megváltozik a beszélgetés hangulata.Teljesen normálisan nézek ki (sűrűn mondják hogy helyes vagyok),normális,divatos ruhákba járok,nem szoktam egyáltalán beszélgetés témaként felhozni,max ha kérdezik hogy mit szoktam csinálni otthon.A neten miért kell előítéletesnek lenni??Nem értem sok ember logikáját ezzel kapcsolatban...

#addmegittakulcsszavadatkettőspont
2015. jan. 2. 14:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#19-es

Nagyon jól rávilágítottál arra, hogy mi a különbség az intelligens és az életképtelen kocka között. Én is "kockaképzőbe" jártam, szóval teljes mértékben egyetértek azzal, amit írtál. Viszont a köztudatban az él, hogy kocka=a fél életét a gép előtt tölti, mindennemű emberi kapcsolatra és úgy általában az életre alkalmatlan személy. Ha valakinek nem minden második szava a számítógép, programozás, xp, lol, wow, vagy ezen szócsaládok egyike, akkor azt intelligens és értelmes embernek tekintik, akinek az informatika a szakterülete/foglalkozása, nem pedig kockának.

#11-es voltam :)

2015. jan. 2. 16:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Vagyis ha nem " csajozok, írok, olvasok, a barátaimmal vagyok, bulizok, edzek" akkor már nem lehet "egy másik, jobb, sikeresebb élet"-em? Oh én ostoba, biztos kiahygatm a teremtés könyvéből vagy a létezés értelme című cikkből a "Ha nem csinálod ezeket az életben akkor felesleges a létezésed" bekezdést. Sajnálom, mostantól rágyúrok és döngetni fogom a sok pcst, lemegyek edzeni, hogy olyan testem legyen amire egyáltalán nincs szükségem, droidzenére fogok heringpartizni. Köszönöm kedves válaszoló, megváltottad az életem. Áldott legyen a neved.
2015. jan. 3. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!