Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúknak tényleg csak a...

A fiúknak tényleg csak a pici, tenyérbe illő mellek tetszenek? A nagyok gusztustalanok?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, hogy csak a pici cicik a jók, sajnos nekem elég nagy van (85/D-s méret) és már takargatnom kell legtöbbször, mély dekoltázsú ruhában nagyon feltűnő. Ehhez még homokóra alkat is párosul, ami nem a mai trendi vékony, modell alkat, nagyon oda kell figyelnem, mit veszek fel:( Fiatalabbaknál ez nagyon ciki?
2015. jan. 7. 14:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést se láttam még és ez mindent elmond.

Minden lány szeretne nagy kebleket és a férfiak nagy részének is bejön. Itt nem arról van szó hogy mindenkinek a picit tetszik hanem arról hogy elfogadják ha egy lánynak nincs 85/D-s melle mint neked kedves kérdező.

Hátránynak nem mondanám max ha neked nem tetszik.

Szerintem örülj neki hogy ilyen kebelcsodákkal vagy megáldva.

2015. jan. 7. 14:31
 12/24 anonim ***** válasza:

"Ilyen kérdést se láttam még és ez mindent elmond."

én elég régóta vagyok itt és állíthatom, hogy elég sokszor feltették ezt a kérdést...

2015. jan. 7. 14:33
 13/24 anonim ***** válasza:

A kicsit szépek, nem lógnak.

A nagyokat meg jó markolászni :D

2015. jan. 7. 14:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem hátrány a nagy mell, de én a kisebbek híve vagyok. Nyilván nem rúgnálak ki ezért :P
2015. jan. 7. 14:35
 15/24 anonim válasza:

A nagyobb mellek- ha szép feszesek - kívánatosabbak! Valószínű, hogy nagyon is örülnék a kinézetednek!!!

Nem kell takargatni a szépet...

2015. jan. 7. 14:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Jók azok a kannák, lötyögnek fel le dugás közben :)
2015. jan. 7. 14:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a nagy mellek híve, de egyszer azért megmarkolnám Ewa Sonnet melleit. :)
2015. jan. 7. 15:00
 18/24 Scav ***** válasza:
~30 évesen még mindig a kisebbek jönnek be. Nekem valahogy nem tetszik a nagy mell. Inkább kicsi, vagy közepes. Vagy ha nagy, legalább arányos legyen a testtel. Egy magasabb, homokóra alakú nőnek nyilván nagyobb melle is lesz. Szóval lehet, hogy megmérve nagy, de a testéhez képest arányos. Úgy jöhet. De inkább a kisebb.
2015. jan. 7. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
én a jó nagy csöcsökre bukom:D
2015. jan. 7. 16:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem kis mellem van, és a fél karom adnám ha nagyobb lehetne.. Szóval inkább örülj :D
2015. jan. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!