Nagyok az igényeim? 20l
Mennyire komoly elvárás az, ha azt szeretném, hogy egyenlőnek tekintsen a párom magával? Ne úgy, mint az eddigi kapcsolatban, ha neki kell valami, mintha az anyja lennék, ha nekem, hallgassak és engedelmeskedjek, mintha a gyereke.
Ha nekem kell dolgozni, igenis dolgozzon ő is, nem fogok felnőtt munkaképes férfiakat eltartani.
Ne legyen betegesen féltékeny, ne ellenőrizze a chat beszélgetéseimet, ne zárjon be a lakásba, és engedje, hogy legyenek fiúbarátaim. Ne csináljon balhét, ha egyedül megyek a városba, és ne nézze át, miket veszek. (nem vagyok vásárlásmániás, és nem szeretek költeni)
Külsőre nincsenek nagy elvárásaim (a hosszú hajú, szakállas, viking külsejű pasik tetszenek legjobban. Nem kell, hogy izmos legyen, csak ne kórosan elhízva, és magasabb nálam. Mielőtt megvádolnak itt, hogy a kigyúrt cicafiúk tetszenek, gyorsan leírtam.)
A hasonló érdeklődési kör, műveltségi szint és világnézet meg ugye logikus, nem kell kifejteni.
Tényleg sokat akarok?
Nem, nem gondolom, hogy nagyok lennének. Mindenkinek van egy ideálja, még annak is, aki tagadja. Hajrá, remélem megtalálod :)
23/F
Ezek egyáltalán nem nagy elvárások, még ezért vártam volna egy pár más elvárást is, de valószínűleg azok most kimaradtak. :)
Mondanám, hogy én is ilyen vagyok, de a vikinges hosszú hajú szakállas egyént nem látnád meg tőlem. :D
Nem akarsz sokat, de rossz személyekben kerested ezeket.
Nem tehetek róla, ha külsőre ez tetszik.
Én meg babaarcú, átlagos/vékony, hosszú szőke hajú nagy mellű, de természetes csaj vagyok, szóval nem vagyok olyan vészes, hogy ne lehessen igényem külsőre.
Akkor biztos láttad a Vikingek című sorozatot, ha nem akkor nézd meg :D
#4 voltam
Szerintem nekem a nőkkel sokkal több van de a lényeg hogy ezek, amiket le írtál ezek a legalapabb viselkedési formák, ezeket nem is kéne mondani, mint elvárás.
A hasszú haj dolog az meg a fene tudja... Kinek mi, de ez sem olyan nagy dolog.
Amúgy vicces, hogy régebben folyton olyanokat kérdeztek, hogy tudomásom van-e olyanról, hogy Viking őseim lennének. Mert ugyanaz a tipikus alkatom van. Vastag, erős, alacsony, vörös hajú.
Igazából én rá jöttem, akkor akar sokat az ember, amikor azt mondja, hogy neki értelmes ár kell.
Mert akkor a nép nagy része kiesik. Ha azt is akarná valaki esetleg hogy a párja tisztességes ember/asszony egyen, akkor a népesség majdnem egésze ki esik a szabad emberek közül.
Alig van olyan, aki tényleg alkalmas egy normális kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!