Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyok az igényeim? 20l

Nagyok az igényeim? 20l

Figyelt kérdés

Mennyire komoly elvárás az, ha azt szeretném, hogy egyenlőnek tekintsen a párom magával? Ne úgy, mint az eddigi kapcsolatban, ha neki kell valami, mintha az anyja lennék, ha nekem, hallgassak és engedelmeskedjek, mintha a gyereke.

Ha nekem kell dolgozni, igenis dolgozzon ő is, nem fogok felnőtt munkaképes férfiakat eltartani.

Ne legyen betegesen féltékeny, ne ellenőrizze a chat beszélgetéseimet, ne zárjon be a lakásba, és engedje, hogy legyenek fiúbarátaim. Ne csináljon balhét, ha egyedül megyek a városba, és ne nézze át, miket veszek. (nem vagyok vásárlásmániás, és nem szeretek költeni)

Külsőre nincsenek nagy elvárásaim (a hosszú hajú, szakállas, viking külsejű pasik tetszenek legjobban. Nem kell, hogy izmos legyen, csak ne kórosan elhízva, és magasabb nálam. Mielőtt megvádolnak itt, hogy a kigyúrt cicafiúk tetszenek, gyorsan leírtam.)

A hasonló érdeklődési kör, műveltségi szint és világnézet meg ugye logikus, nem kell kifejteni.

Tényleg sokat akarok?

2014. dec. 10. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyok, ezeknek alap dolgoknak kéne lenni minden embernél csak a média annyira átmosta az emberek agyát a nem realisztikus férfi és nő képével, hogy gáz a helyzet nagyon. 21/F
2014. dec. 10. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen természetes igények, ahogy előttem leírták, alap...

Szóba sem állnék olyan férfival, aki minimum ezeknek nem felel meg!

2014. dec. 10. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Tök átlagos elvárások :) 22/f
2014. dec. 10. 23:11
 14/17 Kurtz Bickle ***** válasza:

Az egyenlőség alap dolog, meg az is, hogy nem akar birtokolni - leszámítva talán az ágyban, de azt is csak ha élvezed ;'). Beteg alakokkal lehettél eddig együtt, ha felmerültek benned ezek a kérdések.

Nem akarsz sokat, korrekt leánynak tűnsz.

2014. dec. 10. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez egy barom, ne hagyd magad... és nekem jó fej csajnak tűnsz. Lehet, mégsem kellett volna levágatnom a hajamat.:)
2014. dec. 11. 04:53
 16/17 anonim ***** válasza:
A francba, nekem nem lesz se hosszú hajam se viking szakállam. Te valami ilyen rocker típus vagy?
2014. dec. 11. 09:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, de csak belsőleg, külsőn nem látszik :)
2014. dec. 11. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!