A fiúknak tényleg csak a pici, tenyérbe illő mellek tetszenek? A nagyok gusztustalanok?
Inkabb azt írd ki hogy "fiúk hízelegjetek".
Ez eleg atlatszó.
"nem a mai trendi vékony, modell alkat"
volt egy lány nagy mellekkel és volt rajta egy kis plusz...szerinte vonzó alakja volt...de nem ez volt a legfontosabb...hanem az, hogy nagyon kedves mosolygós lány volt...nem mindig a mell méret a döntő...persze az is számít, de szerintem a személyiség sokkal fontosabb...konkrétan telefonon beszéltem vele (előtte 2x találkoztunk) és mondta, hogy "egy nagy mellű lánynak vigyáznia kell éjszaka ha kimozdul" és nem értettem miért emeli ki a nagy mellett...aztán legközelebbi találkánál megfigyeltem :) nem vele jöttem össze, mert amikor őt megismertem nem akartam kapcsolatot, de ha összejöttem volna vele nem lett volna akadály a melle...sokkal többet ér a mosolygós kedves lány minthogy egy ilyen apróság miatt hagyjam úszni a kapcsolatot...
és sokaknak meg pont, hogy a nagy mell tetszik és a kicsik a visszataszítóak...nem vagyunk egyformák...van akinek kicsi kell, van akinek nagy és van akinek mindegy...ne a melleiddel akarj hódítani hanem a mosolyoddal :)
Jól van, nem kell minden szart megenni, amit itt összekajlizik a sok luzer, h hátha leesik végre egy nő.
Én csak röhögök mikor egymást túllicitálva állítják, h minél kisebb, annál jobb, sőt az a legjobb, ha nincs is a nőnek melle.
A lányok ugyan ezt játszák a farokmérettel.
Szánalmasak nagyon, de még csak gyerekek, nézd el nekik!
Én imádom a formás kisebb ciciket.
Igen pont azért mert tenyérbe való.
szerintem nem
nekem is nagy van és nem éreztem soha hátránynak ..
inkább előnynek :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!