Mivel jellemeznétek ezt a viselkedést?
Figyelt kérdés
A randipartnerem lelkesen keresett meg. Elmúlt 4 hétben 2szer tudtunk csak találkozni. Ő nem tudott többször. Pedig közel lakunk egymáshoz. Személyesen jót beszélgettünk, érdeklődött én is felőle. Azt mondta örült hogy találkoztunk. De nem írt se sms-t, fbn nem válaszolt, csak másnap valami értelmetlen hülyeséget, erre felhívtam, nem vette fel, láttam bent van fb-n, ott 2szer írtam neki, meg hogy ha nem érdeklem fejezzük be. De semmi reakció.2015. jan. 6. 21:42
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy ő maga sem tudja eldönteni, hogy mit szeretne. Esetleg van neki valaki más alakulóban...
2/2 anonim válasza:
lehet hogy tényleg annyi munkája van, hogy nehéz időt szakítania bármire is. te még szinte idegen vagy számára, ezért lehet hogy nem vagy még neki annyira fontos hogy több időt szánjon rád! nekem is volt egy ilyen eset amikor társkereső oldalon megismertem egy lányt, beszélgettem vele, aztán annyira el voltam foglalva a munkámmal, hogy tudtam hogy írnom kellene a lánynak, de nem szántam rá annyi időt. szóval lehet nála is ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!