Túl sok vizet iszik, így túl sokat kell pipilnie, így túl sok vizet használ a leeresztéshez, így túl sok a vízszámla..
2014. ápr. 22. 14:07
2/9 anonim válasza:
nem érdekel egy fiú csillagjegye, mert semmit nem számít
2014. ápr. 22. 14:26
3/9 anonim válasza:
igazából tényleg nem ez számít, de őszinte leszek, én is sokszor szoktam megnézni astronet.hu-n a dolgot, próbáld ki. a saját magamról írt dolgok mind bejöttek eddig (és én is vízöntő vagyok, csak lány) :)
2014. ápr. 22. 14:48
4/9 A kérdező kommentje:
az astronet-en leirtak 90% -a ram is igaz :D
2014. ápr. 22. 15:25
5/9 Dávid válasza:
Nem is tudom, kérdezz meg egy sámándobon zenélő cigány jósnőt, ő mindenre tudja a választ:))
2014. ápr. 22. 18:15
6/9 anonim válasza:
Kertész.
2014. ápr. 22. 18:23
7/9 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy mi a búbánatos lóf.szért írkálnak ide azok, akiket nem érdekel az asztrológia.
2014. máj. 11. 10:03
8/9 anonim válasza:
Nekem eddig csak vizonto palijaim voltak..... Rak vagyok.. Ikrek aszcendenssel es oroszlan holdjeggyel ha mar nagyon temaba akarok lenni..:))
Ami nagyon igaz rajuk hogy keresztul kell rajtuk nezni.. Es egybol ok jonnek utanad.. Szabadsagigenyuk is nagy, hagyni kell oket had menjenek nem kell pataliat rendezni... Nem fogsz vele elerni semmit sem.. Erzelmeket nem mutatjak ki allitolag, hat, a harom kozul egy volt ami nagyon szenvedelyes kapcsolat volt es en is komolyan vettem, O ra tenyleg nagyon igaz volt hogy nem mutatja ki az erzeseit, nem fogja a szemedbe mondani hogy szeret inkabb kezzel labbal elmutogatja mint hogy kimondja. A masik kettore ez egyaltalan nem volt jellemzo ok jottek utanam es voltak felhaborodva hogy lekezeltem oket... Eljen az oroszlan:))
Viszont ha egyszer elnyerted egy vizonto szerelmet es vagy tiszteletet ott bele is egtel abba az emberbe...Hiaba teszi ugy magat szakitas utan hogy ot nem erdekeled, "tullep" stb csak a szajuk nagy..:)
19
2016. jún. 22. 23:43
9/9 anonim válasza:
Én vizöntő fiú vagyok és nagyon érzelmes. Akit szeretek, annak ki is mutatom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!