Lányok, ti milyen viselkedést vártok el egy 28 éves korban lévő pasitól ismerkedés, párkapcsolat terén?
Miért akarsz elvárásokat magad felé?
Szerintem a saját érdeke, hogy legyen munkahelye és dolgozon. Miért kéne ezt elvárnom?
Sokan írják azt is, hogy a pasi legyen igényes. Miért a pasinak nem érdeke, hogy tiszta legyen? Szeret koszos, ápolatlan lenni?
Sosem értettem ezt az elvárósdit. Milyen alapon várom el egy embertől, hogy megváltozon miattam? Én emiatt érezném rosszul magam.
kedves első....azt sztem hagyjuk. Te is bunkó paraszt vagy akkor, aki csak kihasználja és dugja a csajokat, ugye? ennyit az általánosításról...valszeg nem vagy ilyen, csak egy elkeseredett személy akinek nem sikerült eddig egy normális nőt leakasztania....
#2 egyetértek
nekem speciel az a fontos, hogy ő is komolyan kezelje az életet, legyenek tervei és céljai.... de senkit nem akarnék megváltoztatni emiatt, egyszerűen komoly felfogású párt keresek magamnak, akivel passzolok, és gondok nélkül együtt tudunk élni, hasonló irányba tartunk, és aki ugyanúgy társként kezel, ahogy én őt, aki ugyanúgy megbecsül és tisztel, ahogy én őt.
Nincsenek elvárásaim.
Adja önmagát, hogy az igazi énjét ismerhessem meg.
Így elkerülhető a későbbi csalódás, illetve kiderül, hogy mennyire illünk össze.
Semmit nem várok el csak őszinteséget és tiszteletet.
Persze fontos, h rendelkezzen bizonyos tulajdonságokkal, de el nem várom. Max, ha nem rendelkezik velük; nem passzolunk. Ennyi. Mki olyan, amilyen, max elkerüljük aki végképp nem fér bele a világnézetünkbe.
Buták vagytok, ha azt hiszitek hogy az egzisztencia (lakás, kocsi, munkahely, vagyon) feltétlenül számít. De el is mondom miért.
3 éve, 27 évesen elvesztettem a munkám és a szüleim házának melléképületébe kellett költöznöm, amit kicsit kipofoztam. Se albérlet, se kocsi, se munkahely, sem nagyságrendileg sok megtakarítás.
Ami életben tartott a munkahelykeresés mellett, az volt, hogy ugyanúgy eljártam csajozni, nőzni mint korábban. Legyen szó éjszakai szórakozóhelyekről néha, vagy akár csak nappal az utcán csajozásról.
És a vicc az, hogy a nők leszarták. Oké, biztos volt olyan aki azért nem szexelt velem, mert nem volt munkám, stb. De nem változott a sikerességi arányom a korábbiakhoz képest. 2 év alatt a melléképületben a matracon, ahol aludtam, két számjegyű mennyiségű lányt dugtam meg.
Már el tudtam onnan jönni, de ez alaposan megtanított arra, hogy ami a leginkább számít az, hogy merj elég lánynál próbálkozni (pl. ne add fel egy este 5 elutasítás után), valamint hogy legyen a nőknek vonzó stílusod, személyiséged, viselkedésed, beszélőkéd. Ennyi.
30/F
Annak, aki lepontozott, mondom: TULAJDONSÁG!!!!
A gazdagság nem tulajdonság.
8:
Megfelelő kaliberű lányoknál próbálkozom. Ha csak jóképűségről beszélünk, akkor átlagosnak tartom magam külsőre. Kb. ezen a skálán 6-7-es lányoknál próbálkozom alapból és mellette legtöbbször 6-osokkal jön össze:
Nem megyek oda szupermodell, vagy nagyon jó kinézetűekhez alapból. Talán ez is a titkom része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!