Nem ciki ha lánylétemre nincs pasim? 17/L Többi lent
Figyelt kérdés
Soha nem volt pasim míg minden barátnőmnek igen! Sokszor ki is beszélnek emiatt! Hogy lehet megtalálni az igaz szerelmet? Egy fiú talán tetszik nekem, de amikor közel kerülök hozzá mindig valami ciki dolog történik velem!2014. dec. 27. 19:11
2/19 anonim válasza:
Én imádom az ilyen lányokat és nem ciki :) 17/F
3/19 anonim válasza:
Ne aggodj..
Nem vagy egyedul..17 eves fiu vagyok es meg nem volt bnom..
Nekem is hianyzik mar valaki de remelhetoleg talalni fogok..te is biztos h talalni fogsz, ne felj ;)
4/19 anonim válasza:
Minél idősebb lesz annál inkább rájössz hogy ciki dolgok alig alig vannak, inkább csak tapasztalanság van. Majd ahogy egyre több élményed lesz, egyre többet tanulsz, úgy kevesebb lesz a ciki dolog. Mások meg ne érdekeljenek, előbb utóbb csak csak rád talál a szerelem.
5/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, örök hála :)
2014. dec. 27. 19:16
6/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Majd megtalálod te is.
Megjegyezem fantasztikus barátnőid lehetnek, ha emiatt kibeszélnek...
7/19 anonim válasza:
Nem ciki, hogy fiú létemre nincs pasim?
8/19 anonim válasza:
rám is írhatsz ! :)
F/19
(nem az a gyere dugjunk.. sok pénzem van ..kocka hasam van srác vagyok ..)
9/19 A kérdező kommentje:
Kérem szépen privátba ne írjatok olyat hogy hol laksz.... sex?.... járunk.... ez nem így megy! :/ Esetleg ha mesélnétek magatokról
2014. dec. 27. 19:23
10/19 anonim válasza:
Szegény Zsani,gondolom kaptál vagy 20 privátot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!