Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem ciki ha lánylétemre nincs...

Nem ciki ha lánylétemre nincs pasim? 17/L Többi lent

Figyelt kérdés
Soha nem volt pasim míg minden barátnőmnek igen! Sokszor ki is beszélnek emiatt! Hogy lehet megtalálni az igaz szerelmet? Egy fiú talán tetszik nekem, de amikor közel kerülök hozzá mindig valami ciki dolog történik velem!

2014. dec. 27. 19:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De egy fiúnak csak erre kell egy lány: sex?

Ezt nem értem.

És azt sem mért mondjátok azt, hogy így (szingliként)... több lennék a többi lánytól!

Lehet fiúknál ez így van de lányoknál nem! :/ És nem! Nem szeretném elmondani azokat a ciki dolgokat! (valaki kért priviben)

2014. dec. 27. 19:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező itt nem fogsz normális fiút találni,még beszélgető partnernek sem.A barátnőid nagyon éretlenek lehetnek ha amiatt beszélnek ki hogy nem volt még barátod.Nem kell erőltetni,majd jön mikor jönnie kell,ha hajkurászod a szerelmet,nagy eséllyel pofára esés lesz a vége.
2014. dec. 27. 19:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Szó szerint!

Nem társkeresésre akartam használni hanem segítség kérésre! De úgy látom nem ez itt a divat

2014. dec. 27. 19:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ebbe a kategóriába nem is igen fogsz értékelhető válaszokat adni,ellenben kapsz privátba pár "szép" üzit :)
2014. dec. 27. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Kapni* elnézést
2014. dec. 27. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudod sokan vannak itt, akik élőben egy csajt sem mernek megszólítani és itt királynak képzelik magukat névtelenül. Ezeket ki kell szűrni, mert amúgy vannak jópáran, akikkel el lehet normálisan is beszélgetni.
2014. dec. 27. 19:48
 17/19 A kérdező kommentje:
ÓÓ köszi! Csak még új vagyok errefelé!
2014. dec. 27. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ha 10 év múlva nem lesz pasid esetleg, az se lesz gáz. Nyugi mááá!!!!:) Egyszer csak megtalálod akivel passzoltok!!:) Türelem rózsát terem, azzal meg ne foglalkozz, ha beszólnak meg kibeszélnek miatta, csak azért csinálják, hogy a saját problémájukról eltereljék a saját figyelmüket, és inkább másokban keresik a hibát, és akkor úgy érzik, hogyha lenyomják a másikat, akkor azzal ők "magasabb szinten" lesznek, mint mások, és ez növeli az egójukat. Amúgy, hallottam olyat is, hogyha valaki görcsösen akar párt találni, nem fog összejönni neki. Szóval ne feszengj rajta ,nem érdemes, egyszer csak betoppan a te herceged is!:)
2014. dec. 27. 19:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Ha közel, én leszek az, ha gondolod. :)
2014. dec. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!