Tervezem hogy veszek egyet mert szerintem az a legpraktikusabb közlekedési eszköz Budapesten. Könnyen eljutsz vele akárhová felpattanhatsz vele a villamosra. Nem tudják ellopni mert leadhatod suliban a portán.
És mégis megmozgat. Most emiatt hülyének néznének?
Felnőttet is láttam már vele közlekedni. Ha valaki kiröhög (tuti előfog fordulni) akkor velük ne foglalkozz. ;)
2013. jan. 6. 23:40
3/24 anonim válasza:
Én is szeretem ám:P Meg az ilyeneket, görkori, most egy gördeszka kéne..:$
Ha már Bugattira nem telik XD
2013. jan. 6. 23:41
4/24 anonim válasza:
Ennyi erővel a görkori is... De nem ciki, biztos felfigyelnék rád. :)
2013. jan. 6. 23:42
5/24 anonim válasza:
nem egy megszokott dolog, de szerintem nem gáz! :D
6/24 anonim válasza:
19 évesen legtöbb esetben rollerezek :D van aki megnéz emiatt, de tényleg praktikus, meg ne más véleménye érdekeljen xd jah és F
7/24 anonim válasza:
Pesten 30-40 éves emberek is közlekednek rollerrel. Vidéken még nem láttam.
2013. jan. 6. 23:44
8/24 anonim válasza:
Hatalmasakat lehet vele ugratni - az már egyenesen menő. :D
Én a monociklit próbáltam ki. Rengeteg izomláz árán eljutottam arra a szintre, hogy tudjak vele közlekedni. Az öregasszonyok összecsapkodták a kezüket, hogy "Hát ez olyan, mint a cirkuszban!", a kislányok meg visítottak, hogy "Nézd már, egykerekű bicikli! De gyere gyorsan, mert elmegy!!!". A roller ennél csak jobb lesz.
20/F
2013. jan. 6. 23:49
9/24 anonim válasza:
És mit tervezel a rollerrel? Csak egy kis futókaland vagy esetleg esküvô, gyerekek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!