Ti utasítottatok már vissza valakit azért, mert ciki lett volna az ismerősök/osztálytársak előtt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is, légyszi!2014. dec. 15. 14:00
2/12 anonim válasza:
Igen, de nem kellett volna. 41 F.
4/12 To7ka válasza:
Ne mások véleményével törődj, csak az számít, hogy Te mit gondolsz! Ha számodra ciki, hogy melletted van (de nem mások véleménye miatt, hanem Te nem találod megfelelő partnernek), akkor ne legyél vele, ne hülyítsd. Ha Te azon agyalsz, hogy mások véleménye miatt nem leszel vele, akkor se legyél vele, mert nálad jobbat érdemel!!:)
Nem, soha nem választottam barátnőt mások véleménye miatt:) 20+
5/12 A kérdező kommentje:
+-aska! Miért puffogsz? Nem magamról beszélek. Én nem tettem még ilyet és nem is akarok.
2014. dec. 15. 14:04
6/12 anonim válasza:
igen,de akkor még csak 16 éves voltam.(31N)
7/12 A kérdező kommentje:
3-aska*
2014. dec. 15. 14:05
8/12 anonim válasza:
"de akkor még csak 16 éves voltam"
Ez nem mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!