A szelenagomezt, a gagyi brit poprockot meg a diszkó gagyit kellene szeretni, mert "az a menő".
Téged meg suttya öreg parasztnak fognak nézni :(
2014. dec. 6. 22:02
2/12 lucia99 válasza:
Dehogy baj :) én olyan csalàdban nőttem fel ahol a fiúk a csárdásra meg ilyenekre táncolnak :))
2014. dec. 6. 22:02
3/12 anonim válasza:
Negyvenes vagy ötvenes vagy? :D (éveben)
2014. dec. 6. 22:03
4/12 lucia99 válasza:
15 éves vagyok csak falusi
2014. dec. 6. 22:03
5/12 anonim válasza:
Kedves kérdező/tudakozni akaró!
Én jómagam nem szeretem az ilyen stilusú muzsikát/nótát. De cikinek/gáznak nem tartom, mert/mivel az a saját zenei izlése, az tetszik neki, és miért szólnék én abba bele, hogy mi tetszik/mit kedvel a fiú/férfi?
18/lány/nő
2014. dec. 6. 22:04
6/12 anonim válasza:
Addig jó míg MAGYAR nóta és Magyar csárdás...
2014. dec. 6. 22:06
7/12 anonim válasza:
Nem gáz, abban is van jó.
2014. dec. 6. 22:07
8/12 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz ! Mindenkinek más az ízlése. Én például csak ugy hallgatni nem szeretem de bulizni imádok az ien zenékre. Sulinkban is idén elkezdťek mulatost játszani a sulidiszkóba és sokaknak tetszett, érdekes módon senki sem fujjogott stb. Meg voltak ojan ismerőseim nem merték elmondani sokáig mert azthitték ők is hogy ciki aztán kiderült hogy az ismeretségi körükbe szintén sokan szeretik és aztán jót röhögtek ők is magukon hogy ez mien hülyeség :D
2014. dec. 6. 22:13
9/12 anonim válasza:
nem vagyok lány, de most pont hasonló zenét hallgatok, miközben a kérdést olvastam :D De sztem nem gáz fiú szemmel.
2014. dec. 6. 22:20
10/12 anonim válasza:
Elég gáz. Anyám "udvarlója" (nincsenek együtt, de próbálkozik, nem tudok jobb szót, nem a párja) szokott mulatóst ordíttatni a kocsijában, anya a nótát szereti, lételeme a zene, (a pasi nem szereti, hogy kórusokba jár, szerinte hülyeség) szóval az ilyen ízlésbeli különbségek meghatározók lehetnek, csak azt akartam mondani.
Fiataloknál meg főleg gáz, én nem tudnék elképzelni ilyen párt, persze, ha ez az egyetlen "hibája", nem dobnám ki csak ezért. L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!