Lányok nálatok ciki, ha egy 20-30 év körüli pasi könnyen zavarba jön, mert nagyon vonzónak tart titeket? Nem gáz ebben a korban?
Az első benyomás rengeteget számít, ezért fontos. Arról nem is beszélve hogy nagyon sok lánynak nem jön be egy olyan férfi aki 30 körül dadog ha meg kell szólítania egy lányt, nem biztos hogy ezek után szeretnének veled ismerkedni.
Lehet ezen dolgozni! Ha magabiztos vagy és bátran a szemébe nézel a legjobb csajt is megdumálhatod.
"Nem szeretem az ilyen 1 dimenziós síklátást és egyéb hasonló hülye nézeteket."
Persze hogy nem tetszik mert félénk vagy. Kapd össze magad inkább, a munka és a magánélet során is fontos a jó kiállás.
A barátom 28 volt, amikor megismerkedtünk. Eléggé zavarban volt az első randinkon, de ez inkább hízelgő volt rám nézve :) Viszont gyorsan feloldódott ő is (nem mintha mellettem ez olyan nehéz lenne...), egyáltalán nem volt gáz. Még most is vicces visszaemlékezni az első "csókunkra" :D egy 10es sorozat szájrapuszit kaptam, miközben érezhetően remegett. De ez elmúlt, nyilván. És nem ciki volt, inkább aranyos.
Ha tetszik a pasi, ha nem, mégiscsak hízelgő, hogy MIATTAM van zavarban, már persze, ha különben határozott és életrevaló. Ha különben is egy tutyimutyi alak, akkor nem pozitív semmilyen szinten sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!