Miért van az hogy a "kedves fiúk és lányok" itt sírnak hogy a másik félnek nem kellenek mert ilyenek?
Szerinted miért?
Mert ezek élettelen senkik!
Csak itt írják hogy milyenek aztán az anyjával él és 200 kiló!
Egy részükre ez igaz de van itt olyan is aki tényleg jól néz ki (nem tudom hány%).
Most komolyan nem fér össze az hogy valaki igényes legyen és kedves ? Szóval vagy vagy?
Jaja, jól írja az első.
Nők esetében 80%-ban az szokott lenni a probléma forrása, h a nő egy ribizli, csak nem veszi észre magát.
Férfiaknál meg az, h egy szerencsétlen luzer az illető, aki kétségbeesetten kompenzál a kedvességével...
Egyszerű a dolog,az ilyen lányok is ugyanúgy az álomhercegre várnak,és én mint ilyesmi srác,esélyt sem kapok tőlük ugyanúgy...és ha megnézed ez a valós,csak menj fel társkeresőre is,írtam ilyen tök kedves lányoknak,és még csak vissza sem írtak,de több éve ott vannak fent,és senki sem jó nekik ezek szerint...
Ugyanez van a való életben is,és ezen az oldalon is.
Beszélgettem már itt is ilyesmi csajjal,először teljesen kedves volt velem,még közös ismerősünk is volt mint kiderült,majd miután látott rólam képet,többet már soha nem válaszolt semmire...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!