Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem ezt a női viselkedést?

Nem értem ezt a női viselkedést?

Figyelt kérdés
Ha egy lány maga ajánlja fel, hogy szívesen beszélget egy fiúval neten, akkor mégis miért csak én vagyok az, aki érdeklődik felőle, kérdéseket tesz fel a leveleiben? Ő persze válaszol, de rólam nuku, nem kérdez semmit, holott ő ajánlotta fel, teljesen olyan mintha én nyomulnék, holott ha azt mondta volna az elején, hogy "kösz, hagyj békén", akkor nem érdekelne. Mire véljem ezt?

2014. márc. 31. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert bennük van még mindig az, hogy a férfi hódítson. Mondjuk nem értem miért, ha tényleg csak beszélgetésről van szó. Egyébként régebben én is elkövettem ezt a hibát, úgy oldottam meg, hogy egyszerre max csa kegyet kérdeztem, de ami még jobban bevált az egy kijelentő jellegű mondat, vagy felkiáltó, feltételes jellegű, és akkor automatikusan írta a véleményét róla. Túl sokat kérdezel, átmehet kérdezz-felelekbe az egész, aminek semmi értelme.
2014. márc. 31. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
nem, nem érted.
2014. márc. 31. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:

én sem kérdezek

miért ?

mert valamilyen szinten úgyis azt kérdezed ami fontos és amire te is válaszolnál adott esetben

szal a kérdéseidből simán le lehet szűrni sok mindent

2014. márc. 31. 16:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy sokat kérdezek. De ha már beszélgetünk, akkor alapvető lehetne az oda vissza érdeklődés. Így egy idő után én ki fogok fogyni a témából és akkor mi lesz? Megszakad az egész, és elment rá egy csomó idő és energia.
2014. márc. 31. 16:23
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha nem kérdezel, akkor én azt érzem, hogy nem érdeklődsz és megkérdezem magamtól, hogy van-e értelme írogatni neked? Meg lehet ezt magyarázni nagyon frappánsan, csak szerintem úgy lenne ILLENDŐ, hogy ha diskurálsz valakivel, akkor oda-vissza kérdezel, nem hinném, hogy túl sokat várok el.
2014. márc. 31. 16:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és még 3-asnak. Abból is le lehet szűrni sok mindent, ha csak ,bocs a vulgaritásért "kussol" a másik, tehát ez egy kétélű fegyver.
2014. márc. 31. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Azokból az ismerkedésekből, ahol a lány nem érdeklődött felőlem, nem lett semmi. Azokból igen, ahol már az elején érezhető volt, hogy a lányt is érdeklem. Ilyen egyszerű.
2014. márc. 31. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Jah ebbe én is belefutottam, mint a kérdező már nem egyszer. Minden esetben az volt, hogy elkezdődött a párbeszéd, ők egy mondatos válaszokat vetettek oda, én írtam kérdeztem, stb. aztán egyszer kipróbáltam, hogy várok egy kicsit, soha nem hallottam az illető felől még egyszer.

Találkozni nem akarnak, mert úúú mi lesz, írni meg nem tudnak. Minden esetben az a vége, hogy elhal a dolog. Már nem is nagyon próbálkozok. Mintha nem lenne saját gondolata egyik csajnak sem. Kiábrándító.

2014. ápr. 3. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Én írtam neki egy középhosszú levelet, ő is írt rá egy olyan terjedelmű választ, majd én írtam megint, ez már majdnem 1 hete volt de semmi. Hát majd meglátjuk, de tényleg érthetetlen, pedig egyetemista a lány, humán szakon, és komolyan én mérnökin vagyok és szebb levelet írok....
2014. ápr. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!