Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, de még sosem csókolóztam, és félek, hogy ez baj lehet. Tudnátok segíteni? Előre is köszi a válaszokat2015. jan. 6. 20:09
11/25 A kérdező kommentje:
"Kedves" 7. válaszoló! Engem meg az alattunk levő osztály a Sátán feleségének hívnak.
2015. jan. 6. 20:23
12/25 A kérdező kommentje:
8. Válaszoló! Ne mondj ilyeneket mert még elpirulok :D
2015. jan. 6. 20:26
13/25 anonim válasza:
Most csak véletlenül mondtad az Esztit, vagy tényleg az a neved? Ha az utóbbi, akkor pacsi! :P De komolyan adhatnál egy zöldet! :D
14/25 anonim válasza:
Mi az hogy az osztályodban mindenki b*zi?
Amúgy nem tudsz mit csinálni, ha gyakorolsz fejlődsz de az elsőt sem lehet komolyabban elrontani
15/25 anonim válasza:
Miért hívnak a sátán feleségének? :) ha szabad kérdeznem?
És h válaszoljak is, tényleg magától jön...
16/25 anonim válasza:
Anyi az egesz hogy atdugod egy fiu szajaba a nyelved es igy forgatjatok
17/25 A kérdező kommentje:
A fiúk azért bu_zik, mert 4. ben egymás tökeit fogdosták , 5. ben az egyik beszart, és egyik megevett 2.ban egy szúnyogot és legyet. A 2. nevem lett eszti, így neveztük el magunkat. Azért hívnak a sátán feleségének, mert egyszer egy 6.os fiúval összevesztünk, és le sajtos-májkremes-szendvicsezett (???) aztán fejbevágtam, és egy hét múlva megszületett ez a nevem.
2015. jan. 7. 16:14
18/25 anonim válasza:
velem gyakorolhatsz :D 15/F Fóti :))
19/25 anonim válasza:
Mi én is 14 éves lány vagyok és franc tudja hogy kell smarolni de én se szorítok le senkit h hello csokolozunk gyűjtöm a tapasztalatot ;) ám mi a fiuk trófeák vagy mi h némelyik lány úgy gyűjti őket nekem egy se volt de nem azért mert nem akadna
20/25 anonim válasza:
Mi én is 14 éves lány vagyok és franc tudja hogy kell smarolni de én se szólít ok le senkit h hello csokolozunk gyűjtöm a tapasztalatot ;) ám mi a fiuk trófeák vagy mi h némelyik lány úgy gyűjti őket nekem egy se volt de nem azért mert nem akadna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!