Szerintetek normális az hogy bejön a szomszédom és azon gondolkozok milyen lehet vele csókolózni és milyen az ágyba?
Figyelt kérdés
Lány vagyok2014. dec. 22. 16:35
1/12 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy és van-e párod...
2/12 anonim válasza:
Már miért ne lenne normális?:)
A vonzalom és a testi vágy teljesen természetes és normális dolog.
Az már egy másik kérdés, hogy "szabad-e" az út akár a te, akár az ő részéről...:)
3/12 anonim válasza:
szívesen lennék a szomszédod, Teee kis huncut :p
22/F
4/12 anonim válasza:
#1!
Miért függ ez attól, hogy van-e párja? Nem értem az összefüggést. Éreztem már nemi vágyat attól függetlenül, hogy volt-e párom vagy nem. Ennek semmi köze hozzá.
5/12 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt az első, hogy ha van párja, akkor miért gondolkozik azon, hogy milyen lehet valaki mással csókolózni és ágyban lenni, aki nem a párja.:)
6/12 anonim válasza:
Gondolkozzon csak el akkor is, pezsdítőbb lesz az élete.
7/12 anonim válasza:
persze, szimplán csak viszket a pöcök
8/12 A kérdező kommentje:
utolso!oda van irva hogy lany vagyok:D
2015. aug. 3. 21:58
10/12 anonim válasza:
egyébként nincs vele baj, ha nem mászol rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!