Annyira kanos vagyok és mégis három olyan csaj nyomul rám, akik szüzek és nem akarnak még semmit mást sem max csókolózni, puszilkózni egy fiúval, más is szívta már így meg?
Figyelt kérdés
Komolyan mintha engem folyton csak az ilyen csajok találnának meg, aki meg hozzám való perverz, szexőrület, humoros, bolondos csaj az meg általában már foglalt vagy távol él így csak távbarátok vagyunk. :D2014. okt. 11. 16:48
1/7 anonim válasza:
Nah lányok! Tudom mire gondoltok most, de nem minden fiú ilyen. Ne álltalánosítsatok kérlek! Valóban nem minden fiú ilyen. :)
3/7 anonim válasza:
ma 16:50
Ne Általánosits! Kamu szövegeket én is tudok posztolni!
Szerintem még szüz a srác,mert túl ngy a szája.."és szüz lány meg" (Alamuszi nyuszi nagyot ugrik) Egy szüz lányban sokkal nagyobb a szexuális vágy és kielégülés mint aki már nem szüz..
4/7 anonim válasza:
Fiú vagyok 3-as! Szerintem te valamit félreértettél! Én is ezt mondtam! XD
5/7 anonim válasza:
Én jobban megszívtam, velem még csókolózni sem akarnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Pedig a csókot a legkönnyebb összehozni. xd
2014. okt. 11. 18:16
7/7 anonim válasza:
Hát, aki nem néz ki jól mint én, annak elég nehéz.. Hidd el.. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!