Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, de még sosem csókolóztam, és félek, hogy ez baj lehet. Tudnátok segíteni? Előre is köszi a válaszokat2015. jan. 6. 20:09
1/25 anonim válasza:
Hány éves vagy? És fiú vagy lány? Fagyizzál jó sokat, az serkenti a nyelvben lévő csókólázi hidrogén elveket.
2/25 anonim válasza:
bocsi hogy megkérdezem de hány éves vagy??
3/25 anonim válasza:
Hacsak nem harapod le a másik nyelvét nem lesz semmi baj.
4/25 anonim válasza:
10000 ilyen kérdés van, tényleg nem tudtad megnézni egyiket sem? xD
5/25 A kérdező kommentje:
14 vok és lány. Köszi az első válaszát, nagyon humoros!
2015. jan. 6. 20:13
6/25 anonim válasza:
Elég hülyén hangzik hogy még sosem csókolóztál. Félsz, hogy ez baj lehet. Tudok segíteni! Előre is szívesen!
Gyakorolj egy veled ellenkező nemű partnerrel, aki nem a rokonod.
7/25 anonim válasza:
Nem kell félni, mindenki parázik, de ez olyan dolog,mint a lélegzés. Jönni fog magától, nagyon egyszerű. Nem kell túlgondolni, meg rástresszelni
8/25 anonim válasza:
Szivesen, Humro Hrelold fatyok msotansák! LYÉZUSOM!
9/25 A kérdező kommentje:
Figyelj 5. válaszoló! Az osztályomból mindenki bu_zi. Nem fogok az utcán leszólítani valakit azzal, hogy : Szia! Eszti vagyok! Nem szeretnél csókolózni.
2015. jan. 6. 20:18
10/25 anonim válasza:
én tuti smárolnék veled ha leszólítanál ilyen dumával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!