Melyik a legbrutálisabb, legpiszkosabb, legrosszabb, legveszélyesebb lebuj Bp-en, ami szombat éjszaka nyitva van?
Vidéken vagyok és most szombat estére akarok felmenni Budapestre vonattal lazítani! Meg akarom látogatni a legbrutálisabb,a legrosszabb hírű kocsmát,szórakozóhelyet Budapesten a legveszélyesebbnek mondott környéken!Úgy tudom a VIII-kerület a legrázósabb.A legkétesebb hírűt keresem!
Jó lenne ha zene is szólna ott,ne mint az ökör üldögéljek egymagam egy korsó sör mellett,begubózva,magányosan,depisen!
Magányos,depresszios,csendes,visszahúzódó vagyok.Sem egy barátom,sem egy barátnőm nincs.Nehezen tudok kapcsolatot teremteni,nehezen ismerkedem.
Ha másnak is van kedve jönni,írjatok privit.Középkorú független krapek vagyok.Nők is jöhetnek!
Sziasztok!
Azóta felköltöztem a fővárosba! Nem fogjátok elhinni hova!! :))
A 8.kerületbe! :)
28#. Igen, jól vagyok. Munkát is hamar találtam. Jóval előbb kellett volna ezt. Miért küszködtem évekig vidéken? Miért tűrtem el mindent?
Na, de előre nézzünk! 8ker nagyon kellemes. Félnivaló nincs, nyugodtan lehetne sétálni éjfélkor a legsötétebb utcákon.
Csak egyvalami tart vissza ettől: a kijárási tilalom! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!