Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy éjszaka vagy akár több is...

Egy éjszaka vagy akár több is lehet? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Össze ismerkedtem egy fiúval, buliztunk berúgtunk és megtörténtén. Beszélgettünk után azt monda bármikor számíthatok rá.

Úgy váltunk el, hogy ír facebokkon ez így is történt azóta mindennap beszélünk egy kicsit, tegnap meg kérdeztem, hogy neki egy éjszaka volt e és ennyi azt mondta, hogy nem .

Szerintetek lehet nála esélyem? :))

2015. jan. 3. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem max szexpartnere leszel és kicsit dumáltok hogy ne legyen kínos. Egyéjszakás ribiket nem szokás randizni hívni.
2015. jan. 3. 23:01
 2/5 To7ka ***** válasza:
Öhm... Igen? Ha azt írja, hogy igen, az általában igen... (mármint jelen esetben hogy nem, nem csak egy éjszaka)
2015. jan. 3. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nem dumálnék ennyit egy lánnyal azért mert szexeltünk, szóval biztos hogy benne lenne a folytatásban, szóval a válasz igen
2015. jan. 3. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

ha azt mondja, hogy igen, akkor igen

mit tudunk még mondani???

2015. jan. 3. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a válaszokat!! :))

Megtudtam, hogy most állítólag van egy másik lány akivel majdnem össze jött az nap :(

szóval így nem nagyon tudom, hogy akkor most mi van, de azóta eltelt már 4nap akkor gondolom össze jöttek volna már.

2015. jan. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!