Nappal vagy éjszaka jobb ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 18:07
1/8 anonim válasza:
a csúnyák sötétben jobb esélyekkel indulnak :D
2/8 anonim válasza:
Velem éjjel mert akkor nem látják az arcom.
Hamarosan a testem már láthatják :D De az az arcom sose. Jobb amíg nem látják.
3/8 anonim válasza:
Zalosth te valami gonosz mesehős vagy? :D azoknak nem mutatják sose az arcát :D
Egyébként éjszaka jobb.
4/8 anonim válasza:
Lányként teljesen m1, 24 órába 100-an állnak sorba érted, ha fiu vagy akkor 1/100 az esélyed, hogy pont te leszel aza szerencsés akinek visszairnak de persze addig a pontig amig 1 betüt elnem irsz és nem tetszik a lánynak onnantól vége.
5/8 anonim válasza:
4# szerintem a kérdező a szabad levegőn való ismerkedésre gondolt :D
6/8 anonim válasza:
Zalosth, nem tudom, hogy a neved szándékos-e, különböző szláv nyelveken a Zalost(Záloszt) sajnálatot jelent. Te meg mindig sajnálkodsz mindenen.:D Most az arcodon.
Félre ne érts, az általad mondottakkal általában egyet értek, mármint azzal, hogy sz@r az értékrend, ami ma elfogadott.. de.. na.:D
7/8 anonim válasza:
Szabadtéri ismerkedésre gondoltam :D
8/8 anonim válasza:
#2 rád én is kiváncsi vagyok:D
Egyszer ha olyan kedvedben vagy küldj egy képet az arcodról:)
Vissza a kérdéshez,szerintem az mindegy mikor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!