Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek szerint tetszem neki?

Ezek szerint tetszem neki?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan ítélkeznek a netes randi felett, de nekem már volt pozitív tapasztalatom :P Tehát a történet a következő. Egy bizonyos oldalon kb október elején elkezdtem csetelni egy nálam 4 évvel idősebb sráccal és ebből 2 randi lett, de nekem úgy tűnt, hogy nem tetszem neki, nem adott jeleket, pedig én adtam felé...ezért mivel már értelmetlennek láttam, kitöröltem facebookon is, mert ott sincsenek ismeretlen ismerősök.

Tegnap reaktiváltam a fiókomat és láttam hogy "tetszikelt" ezen az ismerkedős oldalon, megkérdeztem tőle, hogy emlékszik e rám, mire ő -persze ;)

Bejelöltem facebookon. Nekem amúgy tetszett a srác nagyon, jól éreztem magam vele, szomorkodtam is, mikor úgy tűnt nem lesz ebből semmi.

Még nem beszéltünk mert reggel igazolt vissza, csak kérdeztem levélben, h nem vette zokon h bejelöltem, írta h nem, mosolygos smile-val :D

Ne nézzetek nagyon hülyének, de szerintetek ennek a fentebb leírt dolognak van jelentősége? Vagy csak én beszélem be a dolgot?

22/L

2015. jan. 6. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ennyi alapján nem lehet tudni...beszélgess vele :)

de lehet azért nem adott jeleket, mert félénk...

2015. jan. 6. 11:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze ez a gondolat is felütötte magát a fejemben, de én eléggé bátorítottam, de egy második randit is nehéz volt összehozni
2015. jan. 6. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már pozitív tapasztalatom romákkal, mégsem bíznám rájuk a boltot.

Na most elolvasom az egész kérdést.

2015. jan. 6. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
beszélgess vele, de ne ölj bele túl sok energiát, mert lehet nem jössz be neki, csak nem akar megbántani...
2015. jan. 6. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Háh, nem én vagyok a legbénább. :) ha rajtatok múlna, kihalna az emberiség.
2015. jan. 6. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Mikor érted már meg végre, hogy a fiúk NEM fogják fel a jeleket? Konkrétan meg kell nekik mondani, amit szeretnél, más módszer nem működik!
2015. jan. 6. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
ha vissza írt meg vissza jelölt lehet rá esélyed hogy bejösz neki. De ha nem nagyon akar veled talizni akkor hanyagoljad.
2015. jan. 6. 13:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Én raakartam kérdezni konkretan de a barátnőim lebeszeltek h nagyon nyomulos, de akkor ezek szerint fiuk Nektek nem az? :D
2015. jan. 6. 13:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Először azt döntsd el, hogy ő kell-e neked?

Ha igen, akkor viszont ne jeleket adj, mert azt a fiúk nem értik.

2015. jan. 6. 14:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen! Nagyon tetszik a srac! Akkor egy az egyben mondjam meg neki mi a szitu?
2015. jan. 6. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!