Ezek szerint nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány,aki tetszik.Kedves,szoktam vele beszélgetni.Már többször volt olyan,amivel arra utalt,hogy tetszem neki.Vagy hát úgy gondoltam.Pl.elment mögöttem,kedvesen köszönt,közben megérintette a hátamat.Járok kondiba,múltkor megtapogatta a kezemet.Meg becézgettük egymást.Eddig meg voltam róla győződve,hogy belém volt zúgva.De amikor volt a Valentin nap,az iskolában lehetett sziveket küldeni egymásnak.Valahogy szóba került,én mondtam,hogy küldtem neki,megkérdeztem őt is,de azt mondta,hgy ő nekem nem küldött.Most,ha valaki tetszik,szerintem az alap,hogy ilyenkor küldesz neki szívet.Szerintetek?16/F2014. máj. 10. 23:54
1/3 anonim válasza:
Barátkozik veled te sügér,nem járni akar veled
2/3 anonim válasza:
Mi az a Valentin nap? Február 14-re gondolsz, Bálint neve napjára? Én olyankor a haverokat köszöntöm fel. Én akkor küldök szívet a lányoknak, amikor szeretem őket. Nem kell ehhez "Valentinnap" vagy mi a tököm...
"Járok kondiba" --> Ha erre akarsz alapozni, először is jó lenne, ha végre leszállnál stabilan a Földre...
3/3 A kérdező kommentje:
De az iskolában lehetett egymásnak küldeni sziveket meg üzenetet írni rájuk névtelenül.Én alig vártam,hogy írhassak neki.A kondit azt nem nagyképűségből mondtam,csak múltkor odajött hozzám,hogy megnézze,meg megtapogassa a felkaromat.
Olyanokat is mondott,hogy jóképű vagyok..Akkor miért?Inkább ne is csinálna akkor semmit,én már teljesen beleéltem magam,hogy szeret...
2014. máj. 11. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!