Egy csomó fiúnak tetszem, de a lányok szerint nem vagyok a legszebb. MIÉRT?
Az osztályomból, az évfolyamomból szinte minden fiúnak tetszem, sőt még a felső évfolyamokból is.
Átlagos 14 éves lány vagyok szőkésbarnás hajjal, és barna szemmel. Rengeteget sportolok, kézilabda, tenisz ping-pong, biciklizni járok terepre rendszeresen, futok, nyáron röplabdázok, elég izmos a hátam és kockás a hasam, ami tesi órán látszik, mert mell alá érő toppban tesizünk.
Én nem tartom magam a legszebbnek, de úgy igazából komolyabb bajom nincs magammal, de a lányok szerint nem vagyok szép.
Nem tartok senkit az ellenségemnek, de mégis sok lánynak negatív véleménye van rólam. Én megvagyok győződve róla, hogy vannak nálam sokkal, de sokkal szebb lányok, de tényleg nem értem, hogy miért bánt mindenki, amikor szerintem annyira nem vagyok csúnya. Rengeteg fiú barátom van és szerintük nagyon szép vagyok... én ezt nem értem.....
De ne a lányok elvárásainak akarj megfelelni,ha saját magad is szépnek tartod akkor nincs itt semmi probléma.
Nem nekik kell eldönteni hogy nézz ki,milyen legyen a stilusod..a fiúk szépnek látnak,ennyi..ne az osztálytársnőidre hallgas,lehet irigykednek.
Biztosan féltékenyek a lányok a sok fiúra akik körülvesznek, vagy a jó alakodra a sok sporttól, a kockahasadra. És biztos az arcod is szép, arra is irigykednek. Gondolom én..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!