Fiúk, mit szólnátok ha a barátnőtöknek lenne 6-7 lyukas foga de nem menne fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Vagy ismerkedésnél, randinál számít ez?2015. jan. 5. 18:51
2/14 NewFreeee válasza:
Undorítónak tartanám és tuti nem smárolnék vele amíg nem megy el.
3/14 anonim válasza:
Nem jönnék össze ilyen igénytelen nővel.
4/14 anonim válasza:
Uristen,nekem vizsgáláson mikor néztek mindenhol (kötelezővizsgálat) látták,hogy egy betegecske fogam van.Mondtam kezelés alatt van:)
Mondta az orvos,hogy jól van akkor.Mert egy fog is rossz leheletettel jar,az biztos.
Es igaza van.:) Azota nincs rossz fogam ,nem is ereztem jol magam amugy se! :)
5/14 anonim válasza:
6-7 lyukas foga az túl sok. Nem hiszem el, hogy nem viszi rá a fájdalom, hogy fogorvoshoz menjen.
7/14 anonim válasza:
alapból nem lenne a barátnőm, mert én azért felmérem a fogsorokat :D de ha amúgy annyira fullos a csaj, meg jól kijövünk, és minden jó, és kell nekem, akkor kézen fogom, és elmegyünk együtt a fogorvoshoz. Ha kell beülök előtte a székbe, mondjuk lecsiszoltatok egy kis fogkövet, vagy valami, hogy lássa, hogy túléli az ember, ha dolgoznak a fogában, aztán helycsere :D
8/14 anonim válasza:
nem szoktam benézni a szájába a hátsó fogaihoz,elől meg azért ne legyenek.
9/14 anonim válasza:
Ilyen igénytelen lány nem lenne a barátnőm.
10/14 anonim válasza:
nemár, nem lehet valami jó szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!