Srácok, hogy viselnétek, ha a barátnőtöknek lenne egy sötét oldala?
Állítólag alapjáraton kedves vagyok, aranyos, segítőkész, de van pár téma, amire érzékeny vagyok, és el tudok keseredni miatta, vagy irigy durcás üzemmódra kapcsolok. Ilyen téma a párom exe, akivel ő nagyon jóban van. A csajról tudni kell, hogy nagyon gazdag, de csak mert a nevelőapja milliomos, és a férje is tehetős. És emiatt persze beképzelt is.
Nem szeretem ha a jelenlétemben őt istenítik, vagy ha tőlem ezt elvárják, mert nem tudok felnézni valakire, aki arra büszke, hogy sok pénze van. Ilyenkor nem tudom megállni, hogy megmondjam, hogy nem kedvelem a csajt.
A párom mondta, hogy utálja ezt a sötét oldalam, az irigy nők szörnyűek, ő ezzel nem tud megbarátkozni.
Tényleg olyan vészes?
"Nem szeretem ha a jelenlétemben őt istenítik, vagy ha tőlem ezt elvárják ..."
Ki isteníti ő a jelenlétedben?
Ki várja el ezt tőled?
Arról, hogy a közös ismerőseitek "istenítik", az exed nem tehet.
Ha időnként szóba kerül az a lány, nem tudnád esetleg ilyenkor megállni, hogy mindenfajta kritikus megjegyzés, vagy a nem tetszésed látványos kimutatása nélkül kivárd, amíg előbb-utóbb másra nem terelődik a szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!