Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, hogy viselnétek, ha a...

Srácok, hogy viselnétek, ha a barátnőtöknek lenne egy sötét oldala?

Figyelt kérdés

Állítólag alapjáraton kedves vagyok, aranyos, segítőkész, de van pár téma, amire érzékeny vagyok, és el tudok keseredni miatta, vagy irigy durcás üzemmódra kapcsolok. Ilyen téma a párom exe, akivel ő nagyon jóban van. A csajról tudni kell, hogy nagyon gazdag, de csak mert a nevelőapja milliomos, és a férje is tehetős. És emiatt persze beképzelt is.

Nem szeretem ha a jelenlétemben őt istenítik, vagy ha tőlem ezt elvárják, mert nem tudok felnézni valakire, aki arra büszke, hogy sok pénze van. Ilyenkor nem tudom megállni, hogy megmondjam, hogy nem kedvelem a csajt.

A párom mondta, hogy utálja ezt a sötét oldalam, az irigy nők szörnyűek, ő ezzel nem tud megbarátkozni.

Tényleg olyan vészes?

2014. okt. 7. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Sosem értettem mi a f**szt kell az ex-el jópofizni.
2014. okt. 7. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nem szeretem ha a jelenlétemben őt istenítik, vagy ha tőlem ezt elvárják ..."

Ki isteníti ő a jelenlétedben?

Ki várja el ezt tőled?

2014. okt. 7. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
A közös ismerőseink
2014. okt. 7. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Arról, hogy a közös ismerőseitek "istenítik", az exed nem tehet.

Ha időnként szóba kerül az a lány, nem tudnád esetleg ilyenkor megállni, hogy mindenfajta kritikus megjegyzés, vagy a nem tetszésed látványos kimutatása nélkül kivárd, amíg előbb-utóbb másra nem terelődik a szó?

2014. okt. 7. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!