Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megengednétek a barátnőtöknek?

Ti megengednétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Külföldre költöztünk a barátommal, de itt nincsenek ismerőseim. Van egy weboldal, ahol a világ minden részéről lehet barátkozni, nyelvet tanulni. Használtam már az oldalt, vannak onnan barátaim, meg a barátomat is onnan ismerem.

Töröltem magam, amikor összejöttünk. Most gondoltam rá, hogy visszajelentkezem, barátkozás céljából, de a barátom nem akarja megengedni.

Ti megengednétek a barátnőtöknek?

2014. nov. 24. 21:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem milyen jogon tilthatnám meg neki, de nem is akarnám. Ennyi bizalomnak azért kéne lenni egy kapcsolatban.
2014. nov. 24. 21:58
 2/20 anonim válasza:

Én megengedném!

25f

3/20 anonim ***** válasza:
Miért törölted? Az a fura, hogy mikor összejöttetek, törölted magadtól, nem kellett, mert kapcsolatba kerültél, most meg megint kellene az az oldal. Így nem kerek teljesen.
 4/20 anonim ***** válasza:
Én meg. Ha nagyon menni akar, úgyis menni fog, nem azon múlik, hogy mit engedek neki és mit nem. Meg amúgy sem tudok a nap 24 órájában arra figyelni, hogy mit csinál és mit nem.
 5/20 anonim ***** válasza:

Mi az hogy engedném-e ?

Nincs joga a barátodnak erre engedélyt adni, vagy tiltani azt.

2014. nov. 24. 21:59
 6/20 anonim ***** válasza:
ez a second life vagy mi a szösz?
2014. nov. 24. 22:00
 7/20 anonim ***** válasza:
Mi a weboldal címe?
 8/20 anonim ***** válasza:

Én mint gondolkodó pasi, azt mondom, hogy van amit engedhetek-nem engedhetek listába sorolhatok, mint nem engedhetem hogy ki ugorjon az ablakon egy ember, nem engedhetek senkit akkora hülyeséget csinálni, ami túl kockázatos.Lehet az rokon , ismerős, idegen, barátnő, akárki.

De az hogy barátkozik-e olyanokkal, amilyenekkel akar... A felőle nem dönthet más, csak az akiről szó van.

Vagyis magad dönts ilyenekben, nem teheti meg más.

Jó, hát ha drogos börtönviselt alkoholista agresszív bűnözőkről van szó, az más. De ha normál "A4es" emberekről, akkor nem lehet másnak eldöntenie.

9/20 A kérdező kommentje:

Sajna egy ideje nem kapok munkát, ő kap munkanélkülit, mert ő meg nem akar dolgozni, így az ő pénzén vagyunk, és úgy érzi tiltogathat.

Ezért csak.

2014. nov. 24. 22:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Milyen alapon diktál a barátod neked? :-3 Regelj be persze. Livemocha.com ???
2014. nov. 24. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!