Ti megengednétek a barátnőtöknek?
Külföldre költöztünk a barátommal, de itt nincsenek ismerőseim. Van egy weboldal, ahol a világ minden részéről lehet barátkozni, nyelvet tanulni. Használtam már az oldalt, vannak onnan barátaim, meg a barátomat is onnan ismerem.
Töröltem magam, amikor összejöttünk. Most gondoltam rá, hogy visszajelentkezem, barátkozás céljából, de a barátom nem akarja megengedni.
Ti megengednétek a barátnőtöknek?
Mi az hogy engedném-e ?
Nincs joga a barátodnak erre engedélyt adni, vagy tiltani azt.
Én mint gondolkodó pasi, azt mondom, hogy van amit engedhetek-nem engedhetek listába sorolhatok, mint nem engedhetem hogy ki ugorjon az ablakon egy ember, nem engedhetek senkit akkora hülyeséget csinálni, ami túl kockázatos.Lehet az rokon , ismerős, idegen, barátnő, akárki.
De az hogy barátkozik-e olyanokkal, amilyenekkel akar... A felőle nem dönthet más, csak az akiről szó van.
Vagyis magad dönts ilyenekben, nem teheti meg más.
Jó, hát ha drogos börtönviselt alkoholista agresszív bűnözőkről van szó, az más. De ha normál "A4es" emberekről, akkor nem lehet másnak eldöntenie.
Sajna egy ideje nem kapok munkát, ő kap munkanélkülit, mert ő meg nem akar dolgozni, így az ő pénzén vagyunk, és úgy érzi tiltogathat.
Ezért csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!