Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megengednétek a barátnőtöknek?

Ti megengednétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

Külföldre költöztünk a barátommal, de itt nincsenek ismerőseim. Van egy weboldal, ahol a világ minden részéről lehet barátkozni, nyelvet tanulni. Használtam már az oldalt, vannak onnan barátaim, meg a barátomat is onnan ismerem.

Töröltem magam, amikor összejöttünk. Most gondoltam rá, hogy visszajelentkezem, barátkozás céljából, de a barátom nem akarja megengedni.

Ti megengednétek a barátnőtöknek?

2014. nov. 24. 21:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ha csajom lenne, olyan csajom lenne, akiben megbízom, hogy csak barátkozik, ha azt mondja, hogy csak barátkozik

nemhogy megengedném, de nem is bánnám

2014. nov. 24. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem, egyik sem az említettek közül.

www.interpals.net

2014. nov. 24. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Őt is ott ismerted fel, felmerül benne, hogy mással is összemelegedhetsz akár, szerintem ez a baja.
2014. nov. 24. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
*ismerted Meg
2014. nov. 24. 22:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nem megengedés kérdése. Nem a tulajdona vagy. Bár én a helyedben inkább munkát keresnék, és egy olyan barátot, aki AKAR dolgozni.
2014. nov. 24. 22:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Keresek munkát természetesen

.

2014. nov. 24. 22:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem akar dolgozni?

Hát szerintem ez nagyobb baj, mint hogy meg akarja tiltani a regelést...

Miért nem akar, ha megkérdezhetem?

2014. nov. 24. 22:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Mert szerinte önmagára elég a munkanélküli, ő már 5 évet dolgozott életében.
2014. nov. 24. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem beszólni akarok, de ez nagyon szűklátókörű és rövidlátó gondolkodásra vall. Most komolyan beéri egy életerős fiatal emebr a munkanálküli segéllyel? Értem, hogy kajára meg ruhára elég (egy darabig), de ennyi célja van az életben? Nem akarja többre vinni? Jobb helyre költözni, elutazni egy jó helyre vagy valami?

Miért ilyen nihilista? Nem szoktatok arról beszélgetni, mik a tervei, az álmai? Kiváncsi lennék.

Egyébként eddig mit dolgozott?

2014. nov. 24. 22:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ő magára elég a munkanélküli?

SZép kis alakot fogtál ki, ne haragudj. Egy igazi léhűtőt!

2014. nov. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!