Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, titeket milyen gyakran...

Lányok, titeket milyen gyakran szólítanak le nappal fiúk ismerkedni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Évente 2-3 alkalommal.

Azok ilyenek, hogy odajönnek, hogy mennyire tetszem nekik. Hát, erről mindig az jut eszembe, hogy csak megdugni akarnak.

Aztán van egy pár még évente, amikor odajönnek, úgy látom mintha ismerkedni akarnának, de végül ők maguk hagynak ott engem és még a számomat sem kérik el. Pedig jó úton indultak el, mert nem egyből letámadtak.

Bárhol vagyok, buszon, boltban, suliban, az utcán, plázában, bárhol, én nyitott vagyok az ismerkedésre fiúkkal, de

1. Ne támadjanak le egyből azzal, hogy de gyönyörű vagyok, de tetszem nekik.

2. Ne ijedjenek meg tőlem és hagyjanak ott 5 perc után. Ha már jó úton jártak, akkor kérjék el a számom.

Eddig 3 fiúval voltam életemben, abból 2-vel éjszakai szórakozóhelyen ismerkedtem meg, 1 pedig az iskolatársam volt középiskolában. Szerintem 10-ből 9 fiú egyáltalán nem is mer odamenni a lányokhoz nappal, közterületen, józanon kezdeményezni (utcán, boltban, buszon, plázában, stb.), a maradék közül pedig megint a legtöbb nem éppen a legjobb módon próbálkozik.

23/L

2015. jan. 5. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:

"2. Ne ijedjenek meg tőlem és hagyjanak ott 5 perc után. Ha már jó úton jártak, akkor kérjék el a számom. "

Ezt hogy érted hogy megílyednek tőled?

2015. jan. 5. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy jó dolgokat mondtál, nem is gondoltam volna hogy egy tényleg szép lányt ilyen 2-3 alkalommal szólítanak meg :O
2015. jan. 5. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!