Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok titeket milyen gyakran...

Lányok titeket milyen gyakran szólítanak meg nappal bárhol ismerkedési célzattal?

Figyelt kérdés

És ezt ne csak úgy képzeljétek el, hogy odalép valaki és egyből azzal kezdi, hogy de szépek vagytok, meg hogy szeretne titeket megismerni. Az is ismerkedés, amikor odalép egy férfi valami elsőre tök ártatlannak tűnő indokkal (hol találok kisállat kereskedést, jól áll-e ez az ing, milyen ez a péksüti, merre megy ez a busz, stb.) és abból kihoz egy beszélgetést, aminek a végén elkéri a számotokat vagy ilyesmi.

A bárholt pedig úgy értem hogy bárhol. Az utcán, boltokban, a buszon, a plázában, stb.

2014. nov. 29. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Volt, hogy naponta többször is
2014. nov. 29. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
0 szor
2014. nov. 29. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Soha
2014. nov. 29. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
1 héten minimum 5x
2014. nov. 29. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:

nem, ilyen sajnos nem sűrűn fordul elő.

nekem ez sokszor úgy van,hogy lát valahol a városban többször,aztán kideríti a nevem,és fészbúkon megkeres...

2014. nov. 29. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Hetente 2-3 alkalom.
2014. nov. 29. 17:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Mostanában kezdtem el így ismerkedni, nappal megszólítva nekem tetsző lányokat és azt hallom a legtöbb lánytól, amikor megkérdezem őket erről már a randin, hogy hozzájuk sosem mernek odamenni nappal a férfiak.

Hogy a legtöbb lánynál mindig csak éjszakai szórakozóhelyen mernek próbálkozni, akkor is csak úgy legtöbbször, hogy táncolás közben odanyomják a farkukat a nő seggéhez.

2014. nov. 29. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

ó igen, szórakozóhelyen előfordul ez így, és tök lelombozó. nekem is volt ilyen,szimpatikus pasi volt,egészen addig a pontig még nem mászott úgy rám.

de azért szerencsére van kivétel,és aki normálisan odajön beszélgetni. ilyenekből születtek már több éves kapcsolataim.

2014. nov. 29. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:

én is ezt tudnám alátámasztani amit neked mondtak a lányok. nappal tényleg ritkán, és csak a legnyitottabb pasik mernek közeledni, vagy a nőcsábászok akik már kirázzák a kisujjukból hogy kell közelíteni egy idegen csaj felé.. mert naponta 5x megteszik.

viszont mikor leszáll az éj, hogy mesésen fogalmazzak.. minden gátlást levetkőzve próbálkoznak, egyik a másik után hol így hol úgy. de egy buliban vagy 8 fiú biztos bepróbálkozik.

2014. nov. 29. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyenre még nem volt példa
2014. nov. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!