Miért utasított vissza, ha régebben engem akart?
Figyelt kérdés
Jol nézek ki,ezért mindig velem akart lenni.
De most visszautasított egy csunya fiu miatt.
Csak féltékennyé akar tenni.
Ugye?
2015. jan. 5. 00:12
1/27 anonim válasza:
Miért nem vagy vele akkor, ha ennyire zavar?
2/27 A kérdező kommentje:
Mert most visszautasít a csunya gyerek miatt.
2015. jan. 5. 00:14
3/27 anonim válasza:
Vagy mégsem csúnya az a fiú női szemmel, azaz nálad szebb.
5/27 LePeDő válasza:
Lehet, hogy annak jobban bejön neki a személyisége... Vagy az a srác a gyakorira írogatás helyett inkább küzd a szerelméért.
6/27 anonim válasza:
Mert a csunya gyerek menobb nalad..
Sajnos sok lanyt (nem mindet) a menok vonzzak lenyegtelen h nez ki csak legyen meno es legyen penze..nem altalanositok de ennel a lanynal szerintem igy van..
7/27 anonim válasza:
Azért mert régebben akart, még nem jelenti, hogy most is..
Azóta valószínű rájött, hogy nem minden a külső.
8/27 anonim válasza:
Honnan veszed hogy téged akart?
Én is megnézem a szép lányokát, de attól még hogy valaki szép nem akarok automatikusan vele lenni.
10/27 anonim válasza:
Ezt ne vedd sértésnek kérlek,de nem vagy páwa? Ha az vagy,akkor lehet hogy ő az átlagos fiúkat szereti. Viszont ha nem vagy az akkir vagy túl lépett rajtad vagy csak féltékennyé akar tenni hogy te biztosan elmond neki a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!