Egy fiú még régebben elhívott randizni. Elszúrtam. Rendbe hozhatom még?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne, hogy még ősz közepe felé elhívott egy srác randizni. Nagyon bejött/bejön a gyerek, de nyomorék voltam, és konkrétan nem esett le, hogy éppen elhívott :,)
Ennek ellenére én még odáig vagyok érte. Megoldható ez még?
A rendes, segítőkész tanácsokért hálás lennék, gonoszkodó megjegyzésektől kíméljetek kérlek!
2014. dec. 31. 13:28
1/7 anonim válasza:
Megoldható, de most neked kell lépni felé. Menj oda és kérdezd meg, hogy lenne-e kedve elmenni valahova.
2/7 anonim válasza:
Ha nem keres azóta, akkor ha erdekel tényleg a fiú, akk neked kene tenned vmit.
3/7 anonim válasza:
Akkor most rajtad a sor,hogy felhozd a témát!Mondjuk írj neki,érdeklődj a hogyléte felől,és közben szúrj be egy olyan kérdést,lenne-e kedve találkozni valamikor.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogyan koptattad le akkor. Egyébként meg próba szerencse! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam:,)
2014. dec. 31. 13:47
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kedvesek vagytok:))!
2014. dec. 31. 13:47
7/7 anonim válasza:
lépjél! Én nem tettem meg és most egy másik lánnyal van együtt... hívd el te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!