Annyira parás randizni, idegennel úgy ismerkedni, hogy mindketten tudjuk, hogy párkapcsolatot akarunk. Szerintetek is?
Jobban szeretem, ha haverságból alakul ki a szerelem. Sajnos csak egyszer volt ilyenem. Ha valaki a haverod, akkor már régóta beszélgettek, hülyültök egymással, ismeritek egymást, jól kijöttök egymással, látott már rossz passzban, smink nélkül, esetleg még egymás szüleit is ismeritek.
Ellenben ha egy idegennel kezdesz el beszélgetni, randizni azt tudva, hogy ő is párkapcsolatot keres, mint te... Nagyon izgulsz a randi előtt, félsz, hogy valami hülyeséget csinálsz, lehet, hogy nem is leszel neki szimpi, nem tudhatod, hogy ő be fog-e jönni neked az első randi után, ráadásul több idő úgy összejönni valakivel, hogy nem ismered, mintha már igen, és csak azután döbbentek rá, hogy többet akartok egymástól.
Ráadásul már sokszor randiztam ismeretlenekkel, és szinte egyikkel sem jöttem össze. Kb. fölösleges volt, és utálok izgulni, parázni, hogy mi lesz. Néha nem is tudom önmagamat adni, mert én amúgy nagyon barátkozós és közvetlen vagyok, sokat beszélek, de ha izgulok, akkor nem tudok olyan lenni, mint egy haverom társaságában.
Van még valaki, aki így gondolja?
Az a baj, hogy most nincs egy olyan haverom se, akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak. (Nekem bejön 3 is...:D nem vagyok szerelmes beléjük csak el tudnám képzelni velük. Nagyon jó barátokkal nem, de ők csak szimplán haverok.)
19/L
Olannal nem jjök össze ki sminkeli magát. Iszonyat szánalmas.
De am semmi különös. Magadat adod( elvileg), így nem baj csak lényegre mehettek hisz megvan a közös cél.
Ott a pont. Ugyan ez van/volt velem is. Sokkal jobb egy barátságból kialakult szerelem, mert akkor azért jöttök össze a másikkal, mert szeretitek és tetszik benne szinte minden.
De a "kapcsolatot akarok" ismerkedés szerintem az esetek nagyrészében rosszul sül el, saját tapasztalatból mondom.
Az a legfőbb probléma, hogy az ember nem is önmagát adja, mert kicsinosítva megy a randira, a lehető legjobb formájában, izgulunk általában, és teljesen máshogy viselkedünk, mint ahogyan az megszokott tőlünk.
A saját példámban a hiba az volt, hogy tetszettünk egymásnak, és mikor kezdtünk ismerkedni, rájöttem, hogy nekem csak a külseje tetszik, a belseje nem, de ezt persze letagadtam magamnak:/ A lényeg, hogy ritkán sül ki jól a dolog, hiszen a másikat igazán csak a kapcsolat közben ismerjük meg. Mindenesetre sok sikert hozzá.
Te sosem parázol, 5ös? :O
Hátha elrontasz valamit...
Amúgy igen, 4es, igazad van, a randin a legjobb formánkat hozzuk és így nem teljesen vagyunk önmagunk, csak miután összejöttünk és eltelik pár hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!