Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régebben rosszfiúsabb voltam,...

Régebben rosszfiúsabb voltam, és sosem volt gondom nők terén. Mióta kedvesebb vagyok és kicsit megkomolyodtam, azóta nincs is barátnőm. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Nem mentem át papucsba meg semmi ilyesmi, de mintha elvesztettem volna valami vonzerőt, és nem tudom mitévő legyek. Van valami tippetek? Nem tudok már olyan lenni, mint régen, úgyhogy az nem pálya.

2014. dec. 18. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Kijöttél a tutiból. :D Szar ügy, mert a nők a rosszfiúkra buknak, úgyhogy jobb, ha belenyugszol.
2014. dec. 18. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Na, ezt a jelenséget én sem értem, hogy miért azok kellenek nekik.
2014. dec. 18. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
try gay
2014. dec. 18. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert a nők egy része tök hülye, azt hiszi, h milyen izgalmas egy rosszfiúval, meg majd ő kikúrálja belőle azt, h mindenkit csal agyba-főve, utána meg sír a szája, h engem is megcsalt.
2014. dec. 18. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Maradj kedves szerintem, ha komoly kapcsolatot akarsz majd. Sosem értettem, hogy a rosszfiúk miért annyira sikeresek. Én lányként többre értékelem az olyanokat, akik kedvesek, komolyabbak, érdeklődőbbek, nem bunkó parasztok. Rosszfiúknak van egy kisugárzása, jó dumája, kiállása, de hosszú távon nem az igaziak.
2014. dec. 18. 23:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igy is ugyanannyi az eselyed. Ha nem lenne baratom, akkor en tuti megismerkednek Veled. De most ez nem aktualis. N
2014. dec. 19. 01:22
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor sem a megfelelő nőket vonzottad be.

Énis láttam ilyet, a lány sokáig éretlen volt, neki is sikerült mindig a rosszfiúkba futnia.

Aztán a lány megkomolyodott, és most már sikerül is kikerülnie ezeket.

... de amúgy biztos, hogy ezért van? Biztos, hogy a két dolog összefügg? Énis mondhatnám, hogy 25 éves koromig dohányoztam, volt sok nőm, aztán elgondolkodtam, leraktam, és most nem jönnek a nők.

2014. dec. 19. 02:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyiss a fiúk felé;)
2014. dec. 19. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz még búza :D
2014. dec. 20. 22:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!