Szerintetek túl nagyok az elvárásaim 20 éves lányként?
Ahhoz, hogy valakihez vonzódni tudjak és működjön a kapcsolatunk, számomra az alábbiak fontosak: (nem fontossági sorrendben)
-legyen intelligens, nyitott új témákra, szeressen komoly témákról beszélgetni
-emellett legyen jó a humorérzéke a komolyabb témák mellett szeressen hülyéskedni is, ugratni a másikat
-ne legyen manipulatív, játszmázgatós, hanem őszinte
-legyen határozott, tudja mit akar (ez nem jelent egyet a bunkóval!)
-ne legyen elhízva, legyen minimum 170 cm-es magasságú
-legyenek életcéljai, a jövőben ne nekem kelljen eltartanom
-ne legyen a "nőnek otthon a helye a konyhában" eszme híve, komoly kapcsolat esetén az igazságos munkamegosztás, és egyenlőség híve legyen
-a szexben szeressen a domináns fél lenni, ne okozzon neki lelki válságot, ha az ágyban durván kell velem bánnia, egyszóval érdeklődjön a bdsm iránt
-ne zavarja, hogy képtelen vagyok megtanulni a helyes vesszőhasználatot (azt hiszem ez a legfontosabb mind közül :D)
Amit én nyújtani tudok:
-intelligens ember vagyok, jelenleg egyetemista, orvosi karon
-ugyanúgy bármiről lehet velem beszélgetni, legyen szó akár komolyabb dolgokról, akár hülyülésről
-nem vagyok elhízva, környezetem visszajelzései alapján szép lány vagyok (persze tudom, ez szubjektív lehet)
-őszinte vagyok
-vannak életcéljaim, nem eltartottként tervezem a jövőmet
-az ágyban erős szubmisszív hajlamaim vannak
-iszonyat fincsi nutellás túrótortát tudok csinálni
Nos, mit gondoltok, túl nagyok az elvárásaim? :) Mostanában több ilyen kérdést láttam, ihletet kaptam, hogy megkérdezzem, mások szerint teljesíthetőek-e a feltételeim :D
20/n
Semmi sem lehetetlen, de amúgy azt írod hogy már volt ilyen pasid nem is egy akkor szerintem oka fogyottá vált a kérdésed nem gondolod?
Mivel tudod hogy találsz ilyet.
Nekem bejöttek amiket leírtál egészen az SM dolgokig, köszi arra nem vagyok vevő, de vannak olyan retardáltak akik igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!