Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi manapság a szokás randizáso...

Mi manapság a szokás randizásokon? Mit illik/nem illik tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit bajban vagyok. Elég régen volt barátnőm, legutóljára még a facebook megjelenése előtt és a megjelenésének idejében, és azóta sokat változott az ismerkedési szokás. Én még az sms világában ismerkedtem meg a volt barátnőmmel, és akkor még sokkal másabbak voltak a lányok. Nem lehetett rögtök ágyra vinni őket, pár nap után smárolás mindenhol,persze ez lány függő. Szeretnék kérni egy pár hasznos tanácsot hogy is lehetne belekezdeni egy jó kapcsolatban, miket lehetne kérni, csinálni első randin... Kicsit szét vagyok esve :)

Előre köszönök mindent! (16f)

2015. jan. 2. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy fosnod kell . Tuti siler :D
2015. jan. 2. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
ha kicsit normálisabb a csaj akkor nagyon messzire nem mehetsz el az első randin, elvégre az általában még csak a személyes megismerkedésről szól, max a végén megfogod a kezét ha sétáltok, utána a második végén már megcsókolhatod ha a helyzet azt hozza.
2015. jan. 2. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt úgy mondod mintha már lennél vagy 20-22 éves legalább. "Nem lehetett rögtön ágyra vinni őket" Szép is lett volna az akkori 12 éves koroddal :D
2015. jan. 2. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem esne le nektek, segítek: ez csak egy karikatúra.
2015. jan. 2. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:

nem úgy értettem :) nem akkor hanem most már a lányok nagyrésze olyan hogy ezer örömmel mennek (tisztelet a kivételnek)

2015. jan. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!