Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (Meleg kérdés 50%) Miért nem...

(Meleg kérdés 50%) Miért nem lehet megbízni a melegekben?

Figyelt kérdés

Biszex srác vagyok, és egy ideje párt keresek, de minden hol azt hallom hogy abban nem lehet megbízni, meg abban.. és igaz is.

Ha egy sráccal elkezdek ismerkedni, előbb - utóbb a képre kerül a sor, de nem merem elküldeni mert vagy lementi és felregizik vele máshova, és vagy megkeres és kikürtöli hogy mi vagyok..

Miért nincsenek megbízható emberek?

Oké még csak 15 éves vagyok, de félek nem lesz így fiúm.. :(

2015. jan. 1. 01:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De, de próbáltam, nem sok sikerrel..

"Viszont egy fiú-fiú ismerkedős oldalon nem nagy a választék.. fele kamus.. a másik fele meg nem normális.."

Itt épp erre utalok.

2015. jan. 1. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Oké, de miből gondolod, hogy egy fiú-lány ismerkedős oldalon nem ugyan ez az arány? Főleg, ha mint mondod, az ottani próbálkozásaid sem voltak túl sikeresek...
2015. jan. 1. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó én nem voltam még fiú-lány ismerkedős oldalon, és így bíráltam.. de azért gondolom azért ott mégis könnyebb nem?..
2015. jan. 1. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én egyáltalán nem járok ismerkedős oldalra. Az volt a problémám, hogy a megbízhatatlanságot meg a szemétséget a kérdésedben automatikusan a melegekre jellemző tulajdonságként azonosítod, holott egyáltalán nem az. Akkor sem, ha neked csak velük volt tapasztalatod.
2015. jan. 1. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak rossz pasikat fogtál ki. Vannak megbízható melegek, jó párat ismerek. Az viszont tény, hogy a társkereső oldalakra regisztráltak nagy része kamus. Szívesen beszélgetek veled, ha gondolod :)

16/f

2015. jan. 2. 00:01
 16/17 anonim ***** válasza:
ezzel a hozzáállással nem csodálkozz.
2015. jan. 2. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt a szót hogy hűtlenség és azt hogy nem normális, ne a melegekkel kösd össze! Nem csak hűtlen melegek vannak a Földön.

Próbálj meg megbízni a jelöltedben! Nem mindegyik meleg hűtlen. Én sem vagyok az. ;-) Kár hogy fiatalabb vagyok mint te. :'(

2015. jan. 28. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!