Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » (Meleg kérdés 50%) Miért nem...

(Meleg kérdés 50%) Miért nem lehet megbízni a melegekben?

Figyelt kérdés

Biszex srác vagyok, és egy ideje párt keresek, de minden hol azt hallom hogy abban nem lehet megbízni, meg abban.. és igaz is.

Ha egy sráccal elkezdek ismerkedni, előbb - utóbb a képre kerül a sor, de nem merem elküldeni mert vagy lementi és felregizik vele máshova, és vagy megkeres és kikürtöli hogy mi vagyok..

Miért nincsenek megbízható emberek?

Oké még csak 15 éves vagyok, de félek nem lesz így fiúm.. :(

2015. jan. 1. 01:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
8%

Hallod?

Ha bi vagy miert nem probalkozol a lanyoknal? :)

2015. jan. 1. 01:57
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem, olvasom.

Azért engem a fiúk vonzanak jobban.. fiús vagyok én is, de ha belegondolok hogy nem bírok találni senkit, simán elbírnám magam bőgni.. :(

2015. jan. 1. 02:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a melegséghez, egyszerűen sok a szemét ember. De ha nem adod fel, előbb-utóbb találhatsz olyat, aki normális. :)
2015. jan. 1. 02:45
 4/17 A kérdező kommentje:

Dehogy nincs köze! Olyan sok van akivel annyira összejönnék, aztán kiderül hogy vagy kamu, vagy nem normális.. és elvárnak tőlem képet. Volt olyan eset 1 hónapja, hogy ismerkedtem egy sráccal, és kiderült hogy pl a képen nem ő van, nem ott lakik ahol van, és ezt tudattam vele hogy nem ver át, és még ez után is tovább ment volna, mintha ez csak semmiség van.

És ez megy állandóan.. nagyon rossz ez :(

2015. jan. 1. 02:53
 5/17 anonim válasza:
Nem tudom, én is mindig ezt tapasztaltam :(
2015. jan. 1. 03:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Oké, de ezt miért kapcsolod a melegséghez? Sok nő, meg hetero pasi is ugyan ezt csinálja.
2015. jan. 1. 03:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Hol szoktál ismerkedni?
2015. jan. 1. 04:16
 8/17 A kérdező kommentje:

"ma 03:50"

Mert más ismerkedős oldalakon valószínűleg könnyebben megy az ismerkedés, mert fiú-lány, és tud válogatni.

Viszont egy fiú-fiú ismerkedős oldalon nem nagy a választék.. fele kamus.. a másik fele meg nem normális..

Jó persze ez lehet a heteró oldalakon is, de ott sokkal többen vannak..

2015. jan. 1. 13:46
 9/17 anonim válasza:

Szia, hát hidd el semmi értelme 15 évesen ezzel foglalkozni még. Annak az esélye hogy valami maradandó kapcsolatot találj ebben a korban igen csak közel áll a 0-hoz. Inkább foglalkozz azzal hogy javíts magadon mind testileg mind emberileg ahol tudsz, vagy úgy érzed hogy nem elég.

A másik fele pedig hogy szerintem érdemes simán csak barátokat keresni, mert egyrészt tét nélkül ismerhetsz meg normális embereket, és rajtuk keresztül is találhatsz valakit. A normális emberek összetapadnak idővel így.

19/F

2015. jan. 1. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
#8: Ha jó veszem le a szavaidból, akkor még nem próbáltál más ismerkedős oldalt, vagyis úgy alkotsz valamiről véleményt, hogy nincs vele kapcsolatban tapasztalatod. Igen, a hetero oldalakon valószínűleg többen vannak, de honnan tudod, hogy ez nem jelent arányaiban több hülyét is? Az meg, hogy a megbízhatatlanságot specifikusan a melegekre jellemző dologként mutatod be a kérdésedben, pláne inkorrekt annak fényében, hogy nincs tapasztalatod a heterók párkeresési szokásait illetően. Épp elég idióta, alaptalan és káros tévképzet van köztudatban a melegekkel kapcsolatban, nem hiszem, hogy újabbakkal kéne gyarapítani őket :)
2015. jan. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!