Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudok megbízni a...

Miért nem tudok megbízni a korombeli fiúkban?

Figyelt kérdés

Félek, hogy nem lehet velük komolyan tervezni, megcsalnak, valami baj lesz a kapcsolatban. Sajnos eddig mind ezt tapasztaltam. Tudom, hogy erre nem csak így lenne meg az esély, de a 20-30-as korosztállyal ezt másképp látom. Ez baj? Persze ott meg ott az esély, hogy naiv kislánynak nézve csak szórakoznának...

19/l

2014. jún. 14. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert javarészt éretlenek. Én már olyan 17 éves korom óta ilyen vagyok mint most, de szerintem nem megszokott. 26/F
2014. jún. 14. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Aki kor alapján általánosít, azt könnyen lehet, hogy naiv kislánynak tartják...
2014. jún. 14. 22:44
 3/6 Fényember ***** válasza:
Mindig van kockázat!..legyen a pasi akárhány éves..majd találni fogsz egyszer egy olyat akibe megéri a bizalmadat fektetni :)
2014. jún. 14. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne ringasd magadat abba a tévhitbe, hogy minden 20-30 közöttivel azonnal lehet hosszú távra tervezni vagy annyira komolyan eltérne egymástól egy 19 meg egy 25 éves. Sőt... :)

28F

2014. jún. 14. 22:47
 5/6 A kérdező kommentje:
#2: tapasztalat alapján éltem az általánosítással. Illetve ezt a társadalom is így látja, többségben. De most nem az a fő szempont.
2014. jún. 14. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a korodbeli nők többségével (meg jórészt az idősebbekkel is) kb. hasonló a helyzet, nagyon kevés a valóban normális, megbízható, nem hazudós, nem beképzelt, nem ostoba nő. Minden korosztályban vannak hülyék, én is belefutottam rengeteg idióta csajba, akik hazudtak, hárítottak, beképzeltek voltak stb., mégis továbbléptem. Rengeteg keserű tapasztalatot gyűjtöttem be, pedig nem vagyok bunkó, se hülye, de muszáj mindig felállni a padlóról, és bizalmat szavazni másoknak, anélkül nem megy.
2014. jún. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!