Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire lehet megbízni a...

Mennyire lehet megbízni a prostikban?

Figyelt kérdés
Valóban ők vannak a képen, vagy sok az átverés?

2014. szept. 13. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rosszlanyokon tuti ok vannak rajtuk garaniat vallalnak és ha valamilyik kamu kapsz 10000
2014. szept. 13. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Számlát nem fogsz kapni. A tescós újságban is szokott szerepelni, hogy a kép csak illusztráció.
2014. szept. 13. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Mert láttam egy hirdetést, és túl szép, hogy igaz legyen.

Ő az:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 13. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
hm ha ez valódi az tuti ,hogy nem 20 000 es lány!
2014. szept. 13. 18:10
 5/9 A kérdező kommentje:
8.000-et mondott fél órára, 12.000-et az 1 órára. Ez nem kevés??
2014. szept. 13. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt csakis akkor tudod meg. Fizess 1 órát, de inkább 2-őt.
2014. szept. 13. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez simán valódi csaj... Annyira nem nagy szám. Már régóta nézegetem a csajokat (tény, hogy nekem más az ízlésem, én a vékonyabb barnákat szeretem) de sok-sok atombombázót láttam már, arcképpel is és hiteles beszámolókkal.

Azt azért hozzátenném, hogy dolgoztam divatfotós segédként, fotosoppos retussal, és azért látszik, hogy retusált képek. Általában a tetkókat és a bőrhibákat szokták eltüntetni. Ezért én általában retusálatlan amatőr képeknek hiszek. Beszámolók.com és rosszlányokon van sok ilyen.

Szóval simán reális a csaj, de élőben lehetnek eltérések... próba cseresznye, ha nem őt látod az ajtóban, akkor tiplizz minnél előbb!

2014. szept. 14. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hinném h kamu -feltéve hogy valamelyik ismertebb "hirdetőoldalon" találtad -, a csajok nagyrésze élőben is baromi jól néz ki.

Lehet nem úgy mint a fotón, de azért kisminkelik magukat, felvesznek vmi szexi cuccot, parfüm, stb, meg ugye kb mindnekinek mű cicije van, nem kevés pénzt költenek testápolásra szal élőben is hidd el h dögösek nagyon. Hiszen ebből élnek.

Az ár meg egy átlagár talán kicsit átlagon aluli ami azt jelentheti h kezdő a csaj.

2014. szept. 15. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen én is erre gondoltam, lehet kezdő bevezető ára van. Meg azért mert vidéken olcsóbb, mint pesten. Például a városomban 15 felett nincs is nő, miközben pesten 20-25-ért is van.

Már csak ezen a héten lesz ez a nő itt ahol én lakom, utána utazik máshová.

Sajnos a legtöbb esetben kevés az arcal hirdető, és ha van, az közel sincs ilyen szép.

2014. szept. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!