Mennyire lehet megbízni a prostikban?
Szerintem ez simán valódi csaj... Annyira nem nagy szám. Már régóta nézegetem a csajokat (tény, hogy nekem más az ízlésem, én a vékonyabb barnákat szeretem) de sok-sok atombombázót láttam már, arcképpel is és hiteles beszámolókkal.
Azt azért hozzátenném, hogy dolgoztam divatfotós segédként, fotosoppos retussal, és azért látszik, hogy retusált képek. Általában a tetkókat és a bőrhibákat szokták eltüntetni. Ezért én általában retusálatlan amatőr képeknek hiszek. Beszámolók.com és rosszlányokon van sok ilyen.
Szóval simán reális a csaj, de élőben lehetnek eltérések... próba cseresznye, ha nem őt látod az ajtóban, akkor tiplizz minnél előbb!
Nem hinném h kamu -feltéve hogy valamelyik ismertebb "hirdetőoldalon" találtad -, a csajok nagyrésze élőben is baromi jól néz ki.
Lehet nem úgy mint a fotón, de azért kisminkelik magukat, felvesznek vmi szexi cuccot, parfüm, stb, meg ugye kb mindnekinek mű cicije van, nem kevés pénzt költenek testápolásra szal élőben is hidd el h dögösek nagyon. Hiszen ebből élnek.
Az ár meg egy átlagár talán kicsit átlagon aluli ami azt jelentheti h kezdő a csaj.
Igen én is erre gondoltam, lehet kezdő bevezető ára van. Meg azért mert vidéken olcsóbb, mint pesten. Például a városomban 15 felett nincs is nő, miközben pesten 20-25-ért is van.
Már csak ezen a héten lesz ez a nő itt ahol én lakom, utána utazik máshová.
Sajnos a legtöbb esetben kevés az arcal hirdető, és ha van, az közel sincs ilyen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!